Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZytkaZytka

czy zabrać mamę?

Polecane posty

Gość ZytkaZytka

planujemy z mężem na wiosnę pojechać nad morze na weekend, moja mama tam nigdy nie była, więc pomyślałam że mogę ją zabrać z nami,ale doradźcie czy nie bedzie sie zle czula z nami,jak przyzwoitka,kurcze,sama juz nie wiem,a chce zeby zobaczyla...

Gość tak napisac
wez, w koncu to twoja mama, cos jej sie tez od zycia nalezy, moja pojedzie z nami w czerwcu do Krakowa i Wieliczki :)

Gość ZytkaZytka
wo wlasnie, chce jej pokazac pewne miejsca,tak od siebie,bo sama nie moze sobie na to pozwolic,mysle ze te kilka dni przezyje milo z nami:)

Gość tak napisac
tym bardziej jak sama nie moze sobie na to pozwolic to nawet nie ma nad czym sie zastanawiac, a te kilka dni szybko minie, zostana fajne wspomnienia :)

Gość ZytkaZytka
dzięki za otuchę:) Tobie też miłej wycieczki z mamą:)

Gość Eeerrr...
Pomysl, zeby zabrac mame jest super, ale zapytaj tez o zdanie meza, bo moze Ty nie koniecznie chcialabys, zeby on zabieral z Wami jego mame...

Gość butlekka
Pewnie, ze ja zabierz. Ja moja tez chce kiedys zabrac nad morze, bo tez jeszcze nie byla. Gdybys jechala na tydzien to co innego a na weekend to jak najbardziej. Maz nie ma nic przeciwko?

Gość butlekka
W sobotni wieczorm mozecie wyjsc sobie sami z mezem na jakis czas. Mama napewno sie nie pogniewa i bezie zadowolona, ze ja zabraliscie.

Gość ZytkaZytka
to jest na takiej zasadzie...ja wyszlam z inicjatywa zeby pojechala moja mama i jego rodzice,zeby potem nie bylo pretensji,zeby bylo sprawiedliwie,ale on w sumie nawet nie chce swoim rodzicom powiedziec,mowiac ze ich na to nie stac,ja swojej zasponsoruje,ale on nic takiego o swoich rodzicach nie mowi,w sumie troche dziewnie wyszlo,bo ja mamie swojej juz obiecalam,a tych tesciow mi szkoda,a maz nie komentuje tej sytuacji,ale tez nie chce zeby tesciowie mieli za zle,ze moja mama pojechala a oni nie