Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkooolllaaa

jak jest u Was z obcinaniem włosów u dzieci?

Polecane posty

Gość kkkkkooolllaaa

my planujemy w najbliższym czasie wybrać się pierwszy raz z moim 3,5 latkiem do fryzjera, wcześniej obcinaliśmy go sami. do dziewczyn ze Śląska - byłyście może z dzieckiem u fryzjera dla dzieci w Katowicach na ul. Dębowej? ze zdjęć na stonce wydaje się spoko, ale chętnie poznałabym jakieś opinie.

Gość kkkkkooolllaaa
up

Gość xiphoid process
moja córka ma dopiero 13 miesięcy i taki kręcony busz na głowie, że nawet jak coś tam obetnę, to bez różnicy :) więc nie ruszam wcale. nie niszczą jej się, bo jest za mała. jakbym miała chłopca, to prędzej.

Gość kkkkkooolllaaa
napiszcie jak to jest u Was, obcinanie sami czy chodzicie z dziećmi do fryzjera?

Ze starszym synem poszłam do fryzjera jak nie miał jeszcze 2 lat ,ma bardzo sztywne,proste włosy nawet ich uczesać nie można , moja koleżanka jest fryzjerką i to ona go ścinała przez pierwszy rok ,potem zmieniliśmy fryzjerkę żeby mieć bliżej bo koleżanka przeniosła się do innego miasta ,i mój syn chodzi do niej po dziś dzień ,młodszy ma włoski kręcone z tyłu ,fajnie się układają ,jedynie sama grzywkę mu podcięłam .

Gość fryzjerka z powołania
Ale niestety z zawodu pani biurwa :) sama obcinam włosy córce, mężowi, mamie, teściowej, koleżankom z pracy i ... sobie też :)

Gość fryzjerka z powołania
Ale niestety z zawodu pani biurwa :) sama obcinam włosy córce, mężowi, mamie, teściowej, koleżankom z pracy i ... sobie też :)

Miał 1,5roku jak poszliśmy,najpierw usiadł tata,później on-nie było problemu...mąż nawet film nagrał(głupek) ;)

z corka poszlam do fryzjera pierwszy raz jak miala cos 3 lata, wczesniej podcinalam jej wlosy sama; synkowi wlasnie wczoraj obcielam:) poszlabym z nim chetnie ale wiem ze nie usiedzi jeszcze spokojnie u fryzjera, ma 22 mce;

ja bylma jakis miesiac temu na debowej i polecam :> bardzo sie obawialam bo moj mlody nie pozwalal sie dotknac ani ciac wlosow zawsze mialam z nim pzreprawy a do tej pory sama go scinalam, teraz mial juz bardzo dlugie wlosy a ze ma ladne cchialam mu zrobic jakas fryzure nie do konca na krociutko i rowno wiec poszlismy do luckulook :D swietne panie mila atmosfera i mlody byl megazadowolony :>

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
mój ma 13msc i póki co obcinam Go maszynką tak jak Jego tatę :p

Gość moj syn ma prawie 2 latka
i sama mu wlosy obcinam nozyczkami. Starsza ma wlosy geste i krecone, koncowki zdrowe i nie trzeba z nimi nic robic, bo sie jej pieknie same ukladaja.