Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia1129

Jak zorganizować sobie powrót do pracy po wolnym !!!

Polecane posty

Witam może jest tu jakaś mama ,która wróciła do pracy a ma małe 6 miesięczne np.dziecko ? Potrzebuję porady jak przygotować dom i ułatwić sobie życie jak już pójdę do pracy a dodam że raczej muszę wrócić bo mnie zwolnią a o prace ciężko a mam pod nosem . Ciężko będzie bo mój mąż pracuje na zmiany mama też moja i będzie teściowa ale wiecie jak to jest wolałabym jak najmniej dlatego też spróbuję się dogadać z szefową zobaczymy. Ale jak przygotować się pod względem zaopatrzenia ciuchów jedzenia itp. Dodam iż już nie karmie od miesiąca ;( Będę wdzięczna za doradę ;)

Nie za bardzo rozumiem twoj problem, bo w sumie nie wiem, co chcesz zmieniac w domu i co masz na mysli piszac o zaopatrzeniu w ciuchy i jedzenie. Ja rowniez wrocilam do pracy majac dziecko mniej wiecej w tym wieku. Corka byla u niani, ktorej przynosilam regularnie sloiczki i mleko, przynioslam tez skrzynke, w ktorej byly rzeczy mojego dziecka - ubrania do zmiany, ulubione zabawki, pampersy, potrzebne przedmioty. Jesli tesciowa bedzie do was przychodzic, to ci to wszystko odpada. Moze sprecyzuj pytanie, to wiecej mam ci odpowie?