Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glitch

poprosze o rady od ZDYSCYPLINOWANYCH ludzi!

Polecane posty

okej, teraz powiedzcie mi jak sie motywujecie do swoich zadan. obojetnie do czego. czy to moja byc cwiczenia poranne, czy odpisanie znajomym na maila, czy nauka, czy tez Twoje hobby, ktore wymaga pracy i systematycznosci.. robicie sobie jakies plany dnia? czy cos w tym stylu.. ja juz nie wiem jak sie ratowac :P czasami potrafie zrobic nic. oczywiscie - przejrze kafe wzdluz i wszerz, facebooka, inne bzdety - ale to na czym mi tak naprawde zalezy - odkladam :( :O

dla mnie dosc sporych rozmiarow ten problem, wiec wypadzik z takimi tekstami 💤

Gość no bo zyjesz w wirtualnym
swiecie i masz chora psyche juz. karteczka i dlugopis. poniedzialek - pojde do fryzjera wtorek - dokoncze te ksiazke sroda - naucze sie robic nowe ciasto czwartek - odloze 50zl na weekend na kawe z kumpela i pyszne ciastko piatek - nie przeklinam sobota - usmiecham sie niedziela - nie siedze na kafe i jesli kazdego dnia JEDNA mala rzecz zrobisz, to sobie na wieczor zaznacz. a jesli nie, to przesun sobie na dzien naprzod. uwazaj, bo mozesz nie pojsc na te kawe i ciastko... :D

no bo zyjesz w wirtualnym - dzieki :) tylko ze... ja mam zawsze tyle do zrobienia, ze musialabym zaznaczyc z 10pkt dnia :O i moze tu moj blad? ze nie chce mi sie zaczynac, bo wiem, ze duzo przede mna? :O chyba nazwe sie nyguska :P :O o zgrozo! beata - ja juz dawno "na swoim".

zly temat. na kafe brak zdyscyplinowanych ludzi. :O dlatego tu jestem 😭 😭