Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwu-kolorowa

niezbyt ombre hair ;/ pomocy!

Polecane posty

Gość dwu-kolorowa

witam;) naszukałam sie ale nie moglam nigdzie znalezc tematu- co zrobic z nieudanym ombre hair? mam na glowie dwa calkowicie rozne kolory i jeszcze pofarbowane jak 'od garnka'. Wygladam po prostu okropnie. Pomozcie bo chce je sama zafarabowac ale nie mam pojecia jak to zrobic? kupic ciemnejsza farba, te ktora mam na gorze czy jasniejsza czy jak? Proszę o odpowiedzi;)

Gość dwu-kolorowa
niezbyt udane ombre hair mialo byc w temacie;)

Gość dwu-kolorowa
nikt nie odpowie? jade wlasnie po farbe i nie wiem jaka kupic ;S

Gość turnmeon3
Czy kupisz jasna czy ciemna będzie ciężko . jak kupisz ciemna to i tak nie pokryjesz tych jasnych równo z tym kolorem co masz na górze, ale lepsze to niż odbarwiać całą górę!!!!

Gość turnmeon3
Ja mam można powiedzieć że ombre, ale na pewno nie zrobiłabym tego sama,pomogła mi koleżanka która uczy się tego zawodu,zaczęło się delikatnie najpierw zrobiłam pasemka od połowy głowy czyli gdzieś od ucha w dół, przywykłam,podobało mi się, potem dorobiłam więcej koleżanka wyszukiwała włosy bez pasemek i rozjaśniła. Dzięki temu mam piękne końcówki w różnych odcieniach blond,(takie refleksy). bardzo mi się podoba i nie zamierzam nic zmieniać.

Gość dwu-kolorowa
ja poszlam do fryzjera ktory uwazal ze potrafi zrobic ombre hair i i jest tego pewien;P ale po wyjsciu mialam na gorze brazowe wlosy i od garnka jakby blond wiec chyba sie mylil;P ale juz jest dobrze. kupilam sobie kolor mrozny bez i najpierw potrzymalam na tych jasniejszych a nastepnie na tych wyzej i jest ladnie:)

Gość gość
Mysle, ze z nieudanym ombre mozna sie tylko udac do dobrego fryzjera. Tez mam ombre-udane :D. Robilam je w Black Pearl w Krakowie :) lepiej nie eksperymentowac zbyt duzo w domu na wlosach, ciezko to pozniej naprawic :)