Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynyka***

Chora kontrola

Polecane posty

Gość cytrynyka***

wtam.Mam problem. Jestem z moim chłopakiem 3 lata.Podkreśle,że bardzo go kocham. Problem w tym , że czuję się przez niego kontrolowana. Ciągle pisze do mnie smsy i pyta co robię,a gdy nie odp to się obraża i mowi że piszę z innym. Wiele razy zrywał ze mną przez to. Tak samo jest gdy wchodzę na komputer albo gdy chce spotkać się z koleżankami .Ciągle wmawia mi że patrzę na innych .Gdy z nim o tym rozmawiałam to powiedział że będzie podał z innymi,a wiem że wtedy flirtuje z nimi. Dodam że nigdy nie zawiodłam jego zaufania a on moje często. Ja przez to nie mam kontaktu z ludźmi on uważa ze moje koleżanki są puszczalskie i że ja też będe taka jak się będę z nimi zadawała. Nigdzie nie mogę sama wyjść. Jest okropnie zazdrosny.Dochodzi do sytuacji,że mnie wyzywa.Już nie wiem co mam robić. To bardzo uciążliwe dla mnie.

To chorobliwa zazdrość. To jest uzależnianie psychiczne (rzucanie i wracanie). W takim związku, on robi co chce a ty pozwalasz mu wracać. Nie szanujesz siebie i tłumaczysz wszystko miłością. Poczytaj o związkach toksycznych i proszę zastanów się czy chcesz być nieszczęśliwa. Bo jeśli in nie pracuje nad sobą i nie rozwija się - będzie coraz gorzej i straszniej.

Gość cytrynyka***
czyli nie da się już nic z thm zrobić? Nie da się uratować tego związku?...