Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lord stront+

Pytanie do Pań.

Polecane posty

Gość lord stront+

Nie mam do Was żadnych pytań. Wiem o Was wszystko [cześć]

Gość ekhekheeeem
jasne lord :D

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
lord ile masz lat ?:)

Gość lord stront+
Ale jesteś nierozgarnięta Bambi :D Przecież, nie jestem jasnowidzem, żeby wiedzieć o Tobie konkretnie, jaka jesteś :p Po prostu wiem o was wszystko, jako o kobietach. Żadna to tajemnica, bo wszystko widać jak na dłoni. Ta cała legenda o tym, że was nie można zrozumieć, to jakiś chwyt propagandowy :D

Gość lord stront+
To ja wiem o Tobie wszystko. :)

Gość ekhekheeeem
można nas zrozumieć :) w przeciwieństwie do Was..niestety :(

Gość gjgjkgkajgksg
skonczyłeś walic konia walikoniu

Gość lord stront+
39 w porywach do 40

Gość lord stront+
Już od jakiegoś czasu, wystarcza mi oglądanie, bez walenia Nas też można zrozumieć, droga pani, tylko trzeba być pozbawionym złudzeń i uprzedzeń.

Gość ekhekheeeem
oo!:) dobra idę spać ,dobranoc :classic_cool:🖐️

lord stront+ a czy ja zasugerowalam że jestes jasnowidzem?:> skoro tak znasz kobiety, to jako że jestem (halo!) kobieta, pewnie bedziesz umiał cos o mnie powiedzieć.

Gość ekhekheeeem
tylko ,że większość sytuacji tworzy złudzenia które w efekcie prowadzą do uprzedzeń,tak bywa :( 🖐️

Gość kolololo
ekheke większej głupoty nigdy nie słyszałem. dziewczyn nie da rady zrozumieć taki wniosek wyciągnąłem z dotychczasowego życia. Facet jest prosty jak konstrukcja cepa i mi się to podoba. Jak chce się napić to dzwoni do kolegów i idzie, chce się pouczyć to bierze książkę i ogląda tv, pisze sms że chce się bzykać, nie lubi kogoś to w papę. U dziewczyn jest tak: chcesz iść ze mną, ale później (czyli nigdy), za 10min (3h), sms nie nawidzę cię zaraz kiedy się spotkamy, chodźmy dziś do anki przed wyjściem jedziemy na dyskotekę, kurwa tak to nie nie to tak szkoda, że dziewczyny nie myślą tak jak faceci. na szczęście są kierunki ścisłe tam są najfajniejsze dziewki

Gość ekhekheeeem
lord,jutro odezwę się na tego maila co mi podałeś,tylko muszę go odnaleźć .. dobra,ciao. 🖐️

Gość ekhekheeeem
miałam już iść ale mnie zatrzymujecie skutecznie,widzę :classic_cool: Ale to chyba naturalne ,że Wy twierdzicie,że nie rozumiecie nas ( nie wszyscy) a my wręcz odwrotnie...chyba kobietom ciężej jest poznać działania mężczyzn tak?

Dla mnie faceci nie są skomplikowani :) A teraz ide spac. Dobraaanoc

Gość kolololo
ja nie znam zbyt wiele inteligentnych dziewczyn, one są naprawdę super takie istotki to kosmitę zrozumieją. reszta jest zbyt tępa nie chce mi się nawet pisać jak typiara pokazywała w szkole średniej na birmie włochy. Mimo wszystko nawet one bardziej rozumieją faceta niż odwrotnie (ona pozna kiedy mu się podoba, a on nie ma pojęcia o tych wszystkich pierdolach kosmetykach, tipsach, i kamilu bednarku chyba że jest gejem- mam jednego kolegę to on kurwa ze wszystkimi dziewczynami się dogaduje, wszystkie go lubią!!:(

Gość ekhekheeeem
uogólniasz trochę...ja np.nie wiem kiedy podobam się facetowi...

Gość kolololo
a ile masz lat i czy jesteś ładna

Gość lord stront+
Bambi Ty dalej nie rozumiesz, że znajomość mechanizmów psychicznych, nie uprawnia do automatycznego wyrokowania o tym kto jaki jest, bez obserwacji. Popełniasz typowy błąd, bardzo kobiecy ;) można powiedzieć, mianowicie, chcesz aby za pomocą kilku cech, opisać ogół kobiet, gdy to jest po prostu niemożliwe, gdyż same między sobą się tak różnicie, że żadna z podanych cech, nie opisze was wszystkich. Można jedynie w uproszczeniu mówić o pewnych typach (na bardzo niskim poziomie zabawy w analizę, właściwie o stereotypach), na przykład: - kobiety pragnące być mężatkami, czy też pragnące żyć w stałych związkach - kobiety pragnące być wolnymi Pierwsza grupa jest niewątpliwie liczniejsza. Druga mniej liczna ale zauważalna. O mężczyznach w trochę innych proporcjach można powiedzieć to samo. To są ogólniki. Za pomocą tych ogólników niczego nie można opisać, gdy, tak jak Ty to oczekujesz, miałby je odnieść do Twojej, nieznanej mi osoby. Ja po prostu gdy poznaję kobietę, to rozumiem dlaczego jest, jaka jest. Pojmuję mechanizmy, które kierują jej psychiką, czy raczej o niej stanowią. Wnikam w jej duszę i się zastanawiam, czemu zachowuje się tak, nie inaczej, do czego zachęcam. Mogę nawet coś niecoś wywąchać, gdy ktoś opisze mi jakiś problem, ale opisze, a nie gdy oczekuje opisu całej płci, przy pomocy kilku cech.

Gość lord stront+
kolololo To jest właśnie ten stereotyp, że mężczyźni to tak prosto skonstruowani, a kobiety to wielopoziomowy labirynt. Problem polega na tym, że oczekujesz, jak znaczna część ludzi, jakiejś jednoznacznej definicji, która opisuje kobiety i już, po sprawie! :D Każdy człowiek jest indywidualnością, chociaż mechanizmy psychiczne, jakim podlega, są dla wszystkich takie same. To czym się różnimy, wynika ze tego, że te same mechanizmy, działają z różną siłą, dynamiką u każdej osoby. I tutaj trzeba po prostu się trochę przyjrzeć, by zobaczyć, kto jakim typem osoby, lub jakiemu modelowi osoby jest bliższy, bo wiadomo, że są całe grupy osób, które mają określony charakter, osobowość, więc gdy już tego się dowiemy, to możemy z dużym prawdopodobieństwem, przewidzieć, jakie emocje i myśli, pojawią się w głowie danej osoby. Ale to jest zadanie dla bystrych obserwatorów (mało kto dobrze to potrafi) i wolnych od uprzedzeń. Cześć idę spać, może jutro pogadamy Masz tu maila, szanowna Koleżanko ;) lordstront@gmail.com