Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mary

probuje namowic faceta na sciecie wlosow

Polecane posty

Gość smutna mary

hej dziewczyny, moj facet, Norweg, gra w kapeli metalowej. ogolnie w zaden sposob mi to nie przeszkadza, kibicuje mu, zwlaszcza, ze ma tez normalna prace a w dodatku z wystepow przywozi naprawde swietne pieniadze. jedynym problemem sa jego dlugasne wlosy! gdy zaczelismy byc razem (5lat temu) nie przeszkadzalo mi to, ale od tamtej pory te wlosy jeszcze bardziej urosly i czasem zwyczajnie mi przeszkadzaja. czy to w spaniu, czy w momencie gdy on bierze brysznic i umycie ich zajmuje pol godziny. proboje go przekonac, zeby je scial ale on nie slucha zadnych argumentow. poradzcie cos. dorzucam zdjecie zebyscie widzialy w czym tkwi problem, dzieki. http://www.voila.pl/078/6xuxe/?1

Gość nie chce mi sie w to wierzyc,,
pojebana jestes ,tyle ci powiem !!! jak ci sie jego wlosy nie podobaja to sie z nim rozstan , taki to problem dla ciebie ? bardzo dobrze ,ze nie chce sciąc , nie jestes przydupasem jak wiekszosc facetów posluchaj co ty w ogole mowisz //gdy zaczelismy byc razem (5lat temu) nie przeszkadzalo mi to// ... a teraz nagle zaczely przeszkadzac bo za długie :O co cie to obchodzi ile kto wlosy myje? wstyd mi za polaczków :( i zal mi cie dziewucho

Gość smutna mary
przeczytaj raz jeszcz emoj post a potem raz jeszcze przeczytaj swoja odpowiedz. skad w tobie tyle agresji? bo poprosilam o rade? ludzie tacy jak ty powinni isc na zajecia z anger menagment mowie serio. a wracajac do tematu ile razy mialas okazje spac w lozku z kims kto ma wlosy do pasa i caly czas probuje sie w ciebie wtulac?:) uwierz mi, ze po kilku latach budzenia sie zaplatana w jego wlosy chcialabym, zeby je skrocil, nie mowie, ze ma je sciac na lyso.

Gość smutna mary
Martva wpadnij do Norwegii znajdziesz wielu podobnych:)

Gość smutna mary
Martva wow gdy jestesmy w Polsce dziewczyny owszem, przygladaja mu sie, ale wydaje mi sie, ze bardziej ze wzgledu na zadbane dlugie wlosy;)

Gość smutna mary
wlasnie o to chodzi, ze nie chce zeby scinal je zupelnie, cale zycie mial dlugie i pasuja mu, ale moglby skrocic chocby do polowy pasa. zaraz wstawie zdjecie na ktorym jeszcze lepiej widac te dlugosc. a do oddania chyba nie da rady:D

Gość smutna mary
w Polsce tez jest wielu dlugowlosych. nawet kilku Norwegow;)

Gość brzydkie
ale może to mu potrzebne aby zarzucać grzywą w tym zespole ? z krótszymi nie będzie już takiego efektu może niech na noc je plecie w warkocz ? :O a w dzień mu takie włosy nie przeszkadzają ? przecież tam u was chyba jest strasznie zimno i wietrznie ?

Gość smutna mary
teraz zabrzmi to glupio- nie zaplecie ich w warkocz bo sie robia fale! w dzien nie przeszkadza, jesli jest na zewnatrz zazwyczaj wlosy ma pod kurta i kapturem, nie wyciaga ich na kurtke.

Gość brzydkie
aha, to może chociaż złapie je z tyłu frotką ?

Gość smutna mary
zazwyczaj tak robi. ostatnio opracowalismy system 4 frotkowy czyli co kilknascie centymetrow frota i to sie sprawdzalo. z tym, ze to rozwiazuje tylko czesc problemu, bo on wiercac sie w nocy zazwyczaj te froty zwyczajnie zsuwa, wystarczy ze zsunie dwie i budze sie z jego wlosami w majtkach

Gość brzydkie
jak tak dba o swoje włosy to może mów mu ze przycięcie polepszy ich kondycję i będą się lepiej układać, takie długie włosy nie są zniszczone na końcach ? może są, pokaż mu jeśli są połamane i porozdwajane i powiedz ze jedyna rada na to obciąć zniszczone partie

Gość jak Ci tak bardzo Twoj facet
dlugowlosy blondyn i to Norweg z grupy metalowej nie pasuje, to moge sie wymienic:P Biore Twojego napierdlaj.acego na gitarze metalowca (ja tez gram i uwielbiam metal. Moj maz nie bardzo:O ), a Ty wezmiesz mojego meza- wysokiego bruneta - domatora :) Moze byc?:)

acha, tez mam dozyc dlugie wlosy i to nieprawda, ze umycie ich zajmuje 30 minut:O Myje swoje na samym poczatku, jak biore prysznic, nakladam raz na ruski rok odzywke (mam swoje naturalne, sa zdrowe i do fryzjera chodze raz na rok na podciecie, jak mi sie zachce:P), potem wszystko z siebie splukuje i voila. Cal aprocedura zajmuje mi 10-15 minut.

Gość smutna mary
scina koncowki, nie no ma dlugie wlosy od zawsze wiec o nie dba, nie sa zniszczone. moj norwego mi pasuje, zreszta juz sie zadeklarowalam i wogole i teraz glupio bedzie sie wyplatac;) a tak powaznie to proste, ze nie zostawie go ze wzgledu na to, ze jego wlosy paletaja mi sie po majtach. nie chce zeby to brzmialo jak narzekanie, nie narzekam na niego tylko te cholerne wlosy.

dosyc mialo byc:O

Gość brzydkie
może zacznie łysieć i się problem rozwiąże :P

Gość smutna mary
krotkie, okolo 5 cm

Gość smutna mary
brzydkie:D ja mu zle nie zycze:D jego ojciec i ma wlosy za pas ani znaku lysienia. dziadek wlosy ma ktorsze ale tez bez plackow czy zakoli wiec on chyba tez szybko nie wylysieje:)

przez ta cala dyskusje nad dlugimi wlosami zaczelam sie zastanawiac, czy moj maz tez budzi sie czasami z moimi wlosami w majtkach o.O Faceta masz swietnego i sprawia wrazenie fajnego z charakteru. Podobny jest do jednego z moich bylych, tylko tamten mial wlosy krotsze.

Gość smutna mary
wiesz jestesmy razem 5 lat, gdy sie zaczelismy spotykac mial krotsze wiec o ile byl Norwegiem to to mogl byc on;)

daj jeszcze nazwe zespolu, w ktorym gra:)

Gość smutna mary
wolalabym nie, topik nie jest o jego zespole tylko problemie z jego wlosami:D

Gość smutna mary
Twoj byl Norwegiem?

smutna, taki problem z wlosami, to zaden problem:P Moj nie byl Norwegiem, ale Polakiem o wygladzie Norwega. Jak sie rozstalismy, to pierwsze co zrobil , to...obcial wlosy. Po latach spotkalismy sie przypadkiem i stwierdzil, ze obcial wtedy wlosy, bo mu sie znudzily. Od jego kolegi za to wiem, ze podobno za bardzo mu sie ze mna kojarzyly i dlatego scial:D

Gość smutna mary
Martva ja wlasnie przez niego nie nosze dlugich wlosow bo mnie zniechecil:D na poczatku gdy bylismy razem mialam wlosy zdrowo za dupe a 3 lata temu wyszlam do pracy a po drodze poszlam do fryzjera i ogolilam glowe:D wiesz, ze sporo Norwegow tak robi. albo scianaja wlosy, albo robia tatuaz, cos co zmieni ich cialo. fajny myk, daje kobiecie poczucie, ze nawet gdy zwiazek sie sypnal cos sie dla niego znaczylo.

Gość smutna mary
uciekam na spotkanie. jak wpadniecie na jakis pomysl jak mu te wlosy skrocic dajcie znac;) bez opcji zrywania z nim, zeby go sprowokowac do zmiany w wygladzie, jak znam zycie i tak zrobilby tatuaz:D

Smutna mary no niestety bardzo ciężko będzie Ci go na mówić,pracuje w tym zawodzie i osoby a raczej faceci którzy noszą długie włoski strasznie są do nich przywiązani ...Ja osobiście polecam szczerą rozmowę i pójście na kompromis

Gość smutna mary
chyba tak poprostu to zostawie. gdy przyjdzie czas to je skroci. faceci.