Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i się wyda

Pięknie dziś na dworze...

Polecane posty

Pięknie dziś na dworze. Widać błękit nieba. Słońce też przygrzewa. Cóż więc więcej do życia potrzeba. Zjeść śniadanie sobie. Wypić kubek kawy. Iść gdzieś na spacer. Choćby dla zabawy. Wiosna już za pasem. Marzec za kilak dni. Kto dziś na spacerku. Dotrzyma towarzystwa mi.

Gość marcysia12 wylogowana
jem kupe :)

Gość Elżunia z Sadyby
Dupa nie piękny :O za pół godziny do roboty i siedze do 15 :O

Gość u mnie nad morzem cudnie
mieszkam w lesie i słyszę ptaszyska jak wrzeszczą :D mój kot leży na parapecie i wygrzewa sie do słonka.Podwórko juz z lekka przegrabione ,moze za pare dni zabiorę sie za mycie okien ...:P

Gość u mnie nad morzem cudnie
mieszkam w lesie i słyszę ptaszyska jak wrzeszczą :D mój kot leży na parapecie i wygrzewa sie do słonka.Podwórko juz z lekka przegrabione ,moze za pare dni zabiorę sie za mycie okien ...:P

Gość Aniaaaaaaaaaaaaaaa24
idzie wiosna i to czuć w powietrzu nawet :) w prognozach pogody mowią ,ze wiosna w tym roku juz od srody się zacznie i bedzie sie systematycznie ocieplać . a raczej przedwiośnie bo prawdziwa wiosna to w kwietniu będzie

zawsze jak pojawia się wiosna tak na poczatku kwietnia np , kiełkują kwiaty itd to chodze sobie na długie spacery po mieście.. chodze do parku na spacer

zawsze jak pojawia się wiosna tak na poczatku kwietnia np , kiełkują kwiaty itd to chodze sobie na długie spacery po mieście.. chodze do parku na spacer

u mnie nad morzem -----> zazdroszczę :) marzę o tym, żeby zamieszkać nad morzem :) Mam ciotkę właśnie mieszkającą od ponad 10 lat nad morzem, i dzięki temu bywam tam o każdej, nawet "niby" tej najgorszej porze roku :) jestem totalnie zauroczona i zakochana :)

Gość marcysia12 wylogowana
jak pięknie! słoneczko świeci, kupy na trawnikach wonieją. :)

Wiosna kolorowa za chwilę tu zawita. W takiej też porze w sercu kwiat zakwita. Budzi się po mrozie ze snu zimowego. Aby zawitała do serca twojego. Przyjdzie zaraz wiosna piękna i radosna. Zakwitną kwiaty i urośnie sosna. W sadzie też zakwitną owocowe drzewa. Może usta milczą ale dusza śpiewa.

Gość slonecznesloneczko
Człowiek przeczyta takie radosne wpisy i od razu ma lepszy humor :) Niech Wam Bóg błogosławi kochane ludki ❤️ Miłego dnia! :) :) :)

Gość slonecznesloneczko
Niektórzy wstali dziś lewą nogą :P

Gość eugeniusz pendau
jareczku skarbie daj maila do siebie 👄

Marcysiu 12 nie przejmuj się kimś takim!! Najlepiej nie zwracć na takie osoby uwagi udając że ich nie ma!

Masz rację ..nawet oni:( nie zepsują mi dzisiaj humoru ..niedoczekanie.A Twoje wiersze są super:)

marcysia i jarek jesteście super :) Bardzo miło czyta się taki wpisy : buziaki dla Was 👄🌻

Ja też się ciesze że są jeszcze wartościiwi i wrażliwi ludzie na tym zepsutym świecie.

Gość Gość
A u mnie na polu pada śnieg :)