Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaaaaaaaaaaaaa24

Mam 24 lata i nikogo na poważnie nie poznałam

Polecane posty

Mam faceta ,ale on mnie nie kocha więc przyszlości z nim nie wiąże. jestem z nim żeby jakos wypełnic sobie samotnosć Już mam się martwić ,ze zostane stara panna? jestem niby atrakcyjna i mam powodzenie ,ale po pierwsze mam trudny charakter i nie każdy go zaakceptuje choc pracuje nad tym cały czas ,a poza tym z drugiej strony mam pecha i trafiam na samych takich facetów ,których nie powinnam

chciałabym miec już kogoś z kim wiązałambym jakąś przyszłość ,ale cóż narazie nie wychodzi jakoś. bylam w zyciu na wielu randkach. wielu facetów poznałam . róznych . ale jeśli wychodzi z tego zwiazek to facet albo mnie nie szanuje ,albo wychodzą inne jego poważne wady ,albo nie odpowiadamy sobie nawzajem itd. oczywiście to wychodzi po jakims czasie bo z reguły na poczatku jest super Poznałam pare miesięcy temu naprawde fajnego faceta z wyglądu i charakteru ,ale skonczyło się na paru randkach bo cos mu we mnie nie przypasowało i przestał sie odzywac

Wiesz co ci powiem Aniu!! Przyjdzie taka pora że trafisz na odpowiedniego faceta. Natomiast nie widzę powody byś była z tym obecnym facetem, skoro cię nie kocha i nie widzisz przysłości to dajcie sobie spokój. Taki związek w pewnym sensie uniemożliwia ci byś kogoś poznała.

Wiesz co ci powiem Aniu!! Przyjdzie taka pora że trafisz na odpowiedniego faceta. Natomiast nie widzę powody byś była z tym obecnym facetem, skoro cię nie kocha i nie widzisz przysłości to dajcie sobie spokój. Taki związek w pewnym sensie uniemożliwia ci byś kogoś poznała.

no byc może.. ale czasami mam takie wrażenie ,ze ja nie zasługuje na kogoś fajnego i kogos kto mnie naprawde pokocha

faktycznie zwiazek troche utrudnia poznanie kogoś nowego.. liczyłam ,ze wlaśnie będę z nim ,a w miedzy czasie kogoś poznam ,ale kiepsko to wychodzi. tzn poznaje facetów ,ale oni zwykle sa chetni na seks tylko

Bo jak jestem sama to jednak chodzę częściej na randki ,a jak jestem w związku to .. nie mam za bardzo ja na nie chodzic nawet

Gość znajdziesz faceta na 100%
tylko rzuc starego

Aniu nawet nie możesz tak myśleć że nie zasługujesz na prawdziwą miłość. Każdy człowiek tak naprawdę na to zasługuje na prawdziwe uczucia. Chociaż zdaję sobie sprawę że większość osób szuka zabawy i flirtu. Sex nie jest najważniejszym elementem w dobym związku chociaż odgrywa dużą rolę. A jeśli facet po kilku spotkaniach bedzie oczekiwał od kobiety seksu to lepiej dać sobie znim spokój. Taką napewno znajdzie co podobnie jak on lubi czerpać przyjemności z życia. Dbaj o swoją godność bo to najcenniejszy skarb kobiety.

Aniu 24 Jesteś bardzo fajną kobietą!! Tak trzymaj i nie zmieniaj się a wszystko będzie dobrze i dostaniesz od życia to na co zasłużyłaś