Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila4393

Ubieranie niemowlaka

Polecane posty

Gość kamila4393

Hej dziewczyny. jak ubieracie w taka pogode jak dzisiaj 3 miesieczne dzieciątko..??? U mnie jest -3. Zawsze sie boje ze albo ubiore za cieplo albo za zimno. prosze o podpowiedzi.

Gość kamila4393
moze ktos jeszcz epodpowie....

Gość ja ubieram tak
cienki bawełniany pajacyk, na to grubszy pajacyk, np. z polaru i na wierzch zimowy kombinezon z rękawiczkami i "butkami", na główkę czapka i kaptur od kombinezonu

Gość no tak i jeszcze rajstopki
:D przeciez to biedne dziecko wypoci sie ma maxa... jeżeli masz gondolę, to wystarczy pajacyk i na to kombinezon + kocyk. Bez przesady, nie przegrzewaj malucha.

Gość ja ubieram tak
Nie wożę w gondoli i nie zakładam dziecku rajstop, więc nie udzielaj się z łaski swojej.

Gość ja swojemu 12tyg
zakładam pajacyk, kombinezon, kocyk - w gondoli i tak sie dzis szykujemy na spacer :)

Gość grzenia
Pajacyk lub body i śpiochy (jeśli cienkie to skarpetki na wierzch można jeszcze), kombinezon, czapka szalik, rekawiczki i do wózka i kocyk - tak ubierałam moja córkę.

Gość 15365
niektorym z was to chyba babcie lub prababcie ubieraja dziecko...no tak....zeby w dupke cieplo bylo.a potem dzieciak choruje z przegrzania.glupie nadgorliwe baby