Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pupik

Dostalam prace! :)

Polecane posty

Nareszcie!! Po roku poszukiwan udalo sie. Bede pracowac w wymarzonej profesji. :) i co najwazniejsze finansowo bedzie lzej.

Gość simian raticus
A MNIE ZWOLNILI ZA PICIE I ĆPANIE! SAM SĘ PĘDZĘ WINKO I MARIHUANĘ SADZĘ! DAJCIE POWAZOWAĆ LUDZIE, BO TYLKO TO MNIE JUŻ CIESZY NA TYM PONURYM ŚWIECIE! A NA BÓLE TRAMAL KUPIONY NA LEWO!

Gość jezzzzu super
gratuluję ! pochwal się co to za praca, w jakim mieście udało Ci się zatrudnić, czy masz umowę i ubezpieczenie i jakiego rzędu zarobki

Gość Pópik
będe opróźniał szamba w placówkach ludzi chorych na Aids

Praca w salonie fryzjerskim. Wiem ze zostalam przyjeta, praca na pelny etat. Szczegolow jeszcze nie znam ale mam przyjsc o 15 omowic szczegoly .Tak sie ciesze :)

Gość adamella
To GRATULUJĘ:) Ja ciągle szukam:P

Gość dsdsdsdsdsd
luska ale z ciebie paszczur

Dziekuje :) ja tez dlugo szukalam a tu przypadek i sie udalo :) o 15 mam rozmowe z szefem . Napisze jak bylo :) pozdrawiam was :)

Takze ludzie glowa do gory i nie poddawac sie :)

Przyszla tesciowa znalazla na stronie internetowej Urzedu Pracy ogloszenie ze potrzebuja na staz do salonu fryzjerskiego. Zadzwonilam do wlasciciela i nastepnego dnia zadzwonil ze zaprasza na wstepna rozmowe. Na tej rozmowie dalam mu cv powiedzial ze da mi odpowiedz w poniedzialek czyli dzis. Dzisiaj rano zadzwonil i powiedzial ze jestem przyjeta :)

Gość witaminka A+C
ja dzis wyslalam CV , praca w hotelu jako recepcjonistka, studiowalam turystyke, chcialabym ja dostac:) u mnei ciezko, bo male miasteczko, pracy brak a chetnych wiecej... ja troche to traktuje jak zlo konieczne, bo musialam z przyczyn rodzinnych wrocic do rodzinnego miasta ( zrezygnowac z pracy w duzym miescie ) moze bedzie dobrze, zobaczymy :)

Kurcze wszystko troche sie przedluzy bo posredniak zwleka z formalnosciami. 15 marca podpisujemy umowe :) czy wy tez szukacie swojej wymarzonej pracy czy wybieracie mniejsze zlo?

Gość asdewq
najpierw pisalas ze szukaja na staz. a teraz mowisz ze na caly etat dostalas??

Gość asdewq
najpierw pisalas ze szukali na staz a teraz piszesz ze dostalas na caly etat?

Gość njlh
ale staż to nie etat:/

Chodzilo mi o to ze 8 godzin bede pracowac :o

Rajska nie mierz innych swoimi kategoriami :) pewnie siedzisz z dupa na bezrobociu i zazdroscisz :o a tfu! marginesie spoleczny :)

Gość njlh
no to tylko sie modl ze Cie potem zatrudni, podobno sa przepisy ze musi, ale mozę no na tydzien

Gość fdsfsfr
Stretat etat. Ale bedzie miała jakas tam kaske, moze wpadnie jakas dodatkowa. Zawsze liczy sie do emerytkurki, ma sie ubezpieczenie etc.

Gość fdsfsfr
Teoretycznie jak chcą stażyste to muszą "obiecać", że zatrudnią (że jest taka możliwość). Jak jest w większości przypadków - chyba każdy wie... Szkoda, ze te darmozjady z PUP nie zrobią coś z tym fantem, a kolejni cwaniacy nie zatrudniają bo wiedzą, ze im PUP g... zrobi!