Kornelia87 0 Napisano Kwiecień 29, 2021 Jeśli szukasz naprawdę świetnego specjalisty w Warszawie to polecam gabinety Eurodental. Ja jestem bardzo zadowolona z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ognistyy0 0 Napisano Czerwiec 20, 2021 Szczerze mogę ci jedynie poradzić abyś sobie znalazł dentystę u którego będziesz pewny że nic ci nie zepsuje.. w przeciwnym razie lepiej nie iść bez pewności bo mam znajomych u których się to nie zaciekawie skończyło.. ja konsultowałem się w sprawie moich ósemek w klinice Elektoralna w Warszawie i mają ogromne pojęcie o uzębieniu dlatego od razu dowiedziałem się wszystkiego i mogliśmy zacząć działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka89 0 Napisano Czerwiec 21, 2021 Polecam gabinety stomatologiczne Lux Med. Zapewniają kompleksową opiekę na najwyższym poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eivor 0 Napisano Kwiecień 27, 2022 Usuwanie chirurgiczne ósemek jest bezpieczne pod warunkiem że robi to specjalista z doświadczeniem. Wiem co mówię bo miałam dwa razy usuwane tak zęby. Za pierwszym razem niestety kiepsko poszło, dentysta okazał się jakiś niewprawiony i strasznie długo się wszystko goiło. Z kolei za drugim razem poszłam już do Centrodent w Koninie i tam zajęli się mną profesjonaliści. Zero bólu, nie rozwalili mi dziąsła i dosłownie 2-3 dni i nic już nie czułam że miałam tam robione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titus85 0 Napisano Październik 29, 2024 Ja usuwałam chirurgicznie ósmeki i Pana Adama Balczyńskiego, wszystko przebiegło bezboleśnie i bez żadnych komplikacji. Bałam się bardzo, a w sumie to nie było czego. Pan doktor wszystko dokładnie mi tłumaczył no i co dla mnie najważniejsze zero bólu. Także ja bardzo polecam tego lekarza, a przyjmuje on w Krakowie w klinice denstycznej scandinavian clinic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach