Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikkkkkkk

propranolol-kto zazywa

Polecane posty

Gość pytajnikkkkkkk

na co?regularnie czy doraznie?jaka dawke i czy pomaga wam?

Gość asdewq
ja mialam. rozregulowal mi serce strasznie. a bralam na nadcisnienie. po tym okazalo sie ze mam powiekszony lewy przedsionek:/

Gość pytajnikkkkkkk
o kurcze :-( ale z tego co wiem to powiekszony przedsionek robi sie wlasnie od nadcisnieni.moj wujek tsk mial.mial powyzszone cisnienie a lekarz zakladowy twierdzil ze wszystko ok no i potem okazalo sie ze od tego ciaglego podwyzszonego cisnienia ma powiekszona komore i przedsionek.teraz juz sie leczy. ja chce brac na trzesace sie rece i szybkie bicie serca w stresowych sytuacjach no ale po tym co piszesz mam obawy

Gość pytajnikkkkkkk
up

Gość JAJJSADFNIJOASNFIEWG
pomorze na poczatku.. bardzo szybko ulega tolerancji w organizmie i bedzie konieczne zwiekszenie ciagle dawki ogolnie lek slaby i ma duzo skutkow ubocznych /nie opisanych/ moze sam w sobie powodowac arytmie mimo ze gdy masz arytmie w znikomym procencie je reguluje nawet mowia o tym lekarze poza tym wplywa na reakcje psychomotoryczne nie powinno sie kierowac pojazdami wplywa na oun powoduja nizsze pobudzenie nerwowe i zmniejszenie reakcji strresowej nie polecam na stres pomaga sport dieta towarzystwo ksiazka a nie leki leki tylko maskuja stres

Gość pytajnikkkkkkk
ale ja mam fobie spoleczna a nie jakis lekki stres