Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

:) macie fajne humorki?

Polecane posty

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
zamykamy topełe

Gość tg gt y yf
a niech zgadne dlaczego mąz zapierdala w robocie, bahor w przedszkolu a ty znowu od rana sielanka z chipsami przed tv

mązjuż wrócił z pracy ,poszedł obciąć włosy do fryzjera ,mała w przedszkolu już nie mogę się jej doczekać... a ja zaraz zmykam umyć kłaczki

Gość lord stront\\\
bo masz żenującą muzykę w stopce :classic_cool:

Gość tg gt y yf
no po takiej dawce akthoteku jaką zażyłaś ostatnio aż dziwne by było gdybyś nie dostała cioty

Hehe a ja pomalowałam pazury jakieś pół godziny temu, a teraz siedzę z farbą na łbie i będę za niedługo zmywać :P Później piekę bułki :classic_cool: Już nosem wyobraźni czuje ten zapach i ich smak :classic_cool:

A no tak to też racja, ja też specjalnie wczoraj wieczorem nie umyłam ;) Ale ogólnie sam okres mimo, że się mówi, że się nie powinno bo coś tam coś tam nigdy mi nie stał na przeszkodzie i włosy normalnie mi łapały Też bym chciała naturalne... jakbym była naturalną blondynką ;) A tak to ja podziękuje za mój chujowy mysi kolor 🖐️

ja też nie mam zaufania do fryzjerek ,ale mam jedną zaufaną ,musze zadzwonić czy wróciła po macierzyńskim ...sama nie umiem sobie ściąć na boba

Ja też czasem farbuje jak mam okres i w niczym to nie przeszkadza:)

Mnie fryzjerki wkurwiają bo nie dość, że ścinają wszystkich na jedno kopyto to jeszcze nigdy nie słuchają jak mówię, że zapuszczam i tylko trooooszkę chce podciąć :O Rok temu mi dziewczyna jedna fajnie ścięła, ale to jakaś taka przelotowa pracownica w zakładzie była i doopa

Ja ostatnio poszłam do fryzjerki męskiej... i pierwszy raz byłam zadowolona, włosy skróciła o 2cm, po długości a nei o 7 bo ma taka wizje.

Hehe no o układaniu się to już nawet nie wspominam, zawsze przed ścięciem proszę, żeby zobaczyła fryzjerka jakie mam te włosy i żeby fryzurę dobrała mi do nich, a nie do jakiejś pseudo mody... i zawsze dupa, się później wkurwiam bo jak chce wymodelować to nie dość, że ciężko samej odpowiednio było to jeszcze włosy cienkie i liche nie podatne w ogóle na to modelowanie 🖐️ Ale one cwane dobierały mi "modne" fryzurki :O 🖐️ Chyba długie włosy najlepsze bo albo po prostu proste, albo ładne fale, albo upięcie czy związanie... nie ma pierdolenia się z modelowaniem tu krótkich tam długich włosów ;)

ja rok temu poszłam ze zdjęciem i mi ścieła o połowę krócej niż na zdjęciu tez myślałam żem nie szlag trafi i zdziwiona wielce że nie jestem zadowolona

Dlatego ja nosze proste, do połowy pleców lekko wycieniowane czarne włosy:) Nie bawie sie w jakies układanie itp, chyba ze jakies większe wyjscie to tak.

Ja kiedyś za małolaty fajną fryzjerkę miałam, pamiętam właśnie jak kiedyś ze zdjęciem poszłam z gazety i ona mi powiedziała, że to i tamto mi pasować nie będzie bo mam inne włosy, bo tu nie postawie, bo tego nie zdążę rano wymodelować... i ścięła mi podobnie, ale po swojemu... dżizasss jaką miałam wtedy piękną fryzurkę ❤️ Fakt, że ścinałam się wtedy na krótko, jakieś kilka cm i już chyba tak nie chce, ale muszę przyznać, że było rewelacyjnie.. no tylko ciągle trzeba było podcinać, regulować.. fryzjerka gdzieś się przeniosła a inna nawet jak miała tylko podciąć to nie umiała i zyebała mi tę fryzurkę 🖐️ Tak fajnej fryzjerki już w życiu nie spotkałam :)

Spoko, ja też zawsze płacze jak wychodze od fryzjera. Teraz tej męskiej to opowiadałam ze ja zawsze taka niezadowolona potem jestem;p

Marika No to właśnie ja już też nie, rok temu tylko mi odbiło grzywkę sobie zrobić na top trendy ;) Ale tak to już tylko podcinam to co muszę i pierdole kombinowanie z uczesaniem się 🖐️ Dobra spadam chyba myć głowę już, zobaczę co mi tam wyszło... znowu zapomniałam, że powinnam użyć dwóch farb i kupiłam tylko jedną :O :O :O 🖐️

Ja nie rodziłam i nie zapowiada się:) a do dentysty nie że lubie, ale nie przeszkadza mi.