Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MrodzaKRew

Hehe, kobiety są żałosne :D zrobiłem niezłą prowokacje

Polecane posty

Gość mariusz.....
dobrze gadasz kolego niech ci jeszcze wyliza jaja czekamy na cdn powdzenia

Gość pokapokahontasss
musisz cierpieć na okropny brak powodzenia, skoro wymyślasz takie historyjki tylko po to żeby zaliczyć.... widać nie masz innego sposobu na kobiety, tylko tą marną prowokacje i żal mi Ciebie, bo jak widać żadna na Ciebie nie leci gdy jesteś sobą ;)

Gość debil4554
bmw x6 za 250zł>>> z chujem się na łby wymieniłes?:)

Gość pokapokahontasss
poza tym nie trudno w dzisiejszych czasach o BMW, koszule D&G, i marne 400zł w portfelu, jazdę taxi czy nocleg w hotelu ;) musisz być strasznie ubogi skoro na takie rzeczy Cie nie stać, a dodatkowo ograniczony umysłowo żeby wymyślić, że należą do Ciebie ;P żenada :p

Gość karolciaoko
żal mi takich dziewczyn... materialistki

:D, myślę, że te biedne dziewuszynki jak ujrzały samą BMW-icę, już wystarczyło:D:D

Gość ciulejzzzzzzzzoooooon
hahahahahahaha o ty matole naucz się pisać po polsku.Chińszczyzną jedziesz z podstawówki :D

Gość słodko
...a chwilę później - obudziłeś się? :)

Nie rozumiem dlaczego szydzicie z tego faceta? Nie wolno mu było zrobić takiej prowokacj? Wolno!:) Czyzby którąś z was to uraziło?:)

Gość mariner
No coz! nie mozna mu odmowic bezposrednosci sadow :) i wyobrazni :))) Najciekawsze jest to ze my przed okienkiem monitora nie znamy jak sie ten jego sposb na kobiety sprawdzil:) i jestesmy zdani na jego relacje:) Cokolwiek napisze musimy mu wierzyc :) a z pewnoscia bedzie to wielki sukces Zadziwia za to ten emocjonalny stosunek wielu forumowiczow do tej historyjki ,tak jakby telenowele nie dostarczaly silniejszych emocji:) Prostactwo ,dulszczyzna i "swiete obuzrzenie " .Mamlo jest sceptycznych komentarzy :)

mariner taa emocje to tutaj aż biją po oczach. Co najmniej jak by któraś z tych wyrwanych panienek tutaj pisała.

Gość ja też jestem brzydka
autor leci na urodę tych dziewczyn - one lecą na kasę - więc siebie warci i tyle

Gość MartaKrakow
do autora, proponuję zrobić następną prowokację i udowodnić, że faceci w przeciwieństwie do kobiet, nie są tak żałośni. Namów jakąś średnio atrakcyjną koleżankę, z liceum, czy nawet ze studiów na ten eksperyment. Niech się przygotuje odpowiednio wcześnie, może schudnąć by się przydało, może poćwiczyć, do tego zainwestujcie w kosmetyczkę, makijaż, fajne ciuchy i niech pójdzie na jakiś zjazd. Niech mówi na nim, ze odniosła sukces zawodowy. Potem Ci opowie, czy faceci traktowali ja tak samo jak wczesniej...

Gość zaczarowany olowek1000
i kto tu jest zalosny??:D

Gość abrarum
Takie sa baby, hehe.. Idac tokiem rozumowania facetow o pogladach ze baby to dziwki i materialistki to moze napiszmy ze kolesie to duze dzieci myslace tylko kutasem i kazdy zdradza? Ci, ktorzy sie tak goraczkuja, popieraja autora i wyzywaja wszystkie kobiety jak leci powinni udac sie na terapie bo widac powazne zaburzenia w relacjach spolecznych. Autor i jemu podobni sami sobie wystawiaja swiadectwo. Ludzie sa rozni,zawsze tak bylo,jest i bedzie niestety,kobiety lecialy na kase,faceci byli kurwiarzami.Ale myslec ze kazdy jest taki to sie ociera o jakas obsesje. Kiedys ludzie chyba nie byli az takimi prostakami. A autor ze swoimi metodami pokazuje tylko jakim gowniarzem jest tak naprawde. Heh, wydac 450 zl za przyszpanowanie przed ludzmi ktorzy i tak cie maja w dupie,interes zycia normalnie :) gdybys byl taki cudowny i super to nie musialbys wydawac tyle kasy na takie zenujace akcje. Mialbys swoja kobiete i przyjaciol ktorzy cie akceptuja i nie musialbys podnosic swojej samooceny w tak zenujacy sposob. Ale widac ze bez kasy nie masz nic do zaoferowania innym ludziom. I rowniez nie rozumiem sensu tej calej akcji, sam piszesz ze nikt ci krzywdy nie zrobil i byles lubiany. jakby cie ktos gnebil i ponizal to jeszcze bym sie postarala zrozumiec jakas chec zemsty, ale tak? chcesz sie mscic na kobietach za to ze nie sikaly na widok takiego gowniarza? widac sa madrzejsze od ciebie bo juz wtedy widzialy jakim jestes czlowiekiem ;)

Moim zdaniem nawet nie musiałaby się wcześniej przygotowywać, bo to kwestia godziny. Faceci zgrabną i ładną laskę w okularach, starych adidasach, bojówkach i wyciągniętym burym swetrze traktują ZUPEŁNIE inaczej niż ten sam egzemplarz na szpilach, w obcisłej kiecy, z makijażem i fryzurą. Sprawdzone. A prawda jest taka, że ludzie są różni i jak jedną laskę wymachiwanie plikiem banknotów kręci, tak dla innej będzie to żałosne. Więc skoro gość na swoich studiach miał aż kilkanaście superpanien, z których większość leci na kasę, to nie wiem, co studiował, ale chyba dupodajologię.

Gość MartaKrakow
Mi zupełnie nie szkoda tych kobiet, bo to taki typ, że rzeczywiści tylko kasa jest ważna. Jeśli fakt, że facet ma dobry samochód i kasę wystarczy do wspólnej nocy w hotelu... Głupie jest jednak generalizowanie i twierdzenie, że takie są wszystkie kobiety, a z facetami jest inaczej. Oni tak samo dali by się złapać na odpowiednią metamorfozę wcześniej średnio atrakcyjnej koleżanki.

Gość abrarum
MartaKrakow i fartforlajf maja racje, takie zachowania nie sa dziwne. U mnie w szkole tez tak bylo ze byly laski ktore byly nieciekawe z wygladu i faceci sie z nich smiali, a potem po latach jak sie okazalo ze jedna z druga wyladniala to az to bylo zalosne jak faceci sie podlizywali :) Inna sprawa ze laska tak latwo daje sie zbalamucic.. To sprawia ze nie jest jej tak bardzo szkoda, ale tak czy tak autor jest burakiem :)

autorze napisz później na co pozwoliła ci ta dziewczyna w łóżku. jestem ciekawa dalszego ciągu tej historii.

Gość Chudych i grubych
Wg mnie spoko prowokacja Jeśli laski na to lecą, to jakże im bronić ? Jeśli ja bym poleciała a potem żałowała, pretensje mogę mieć tylko do siebie, prawda? Wierze w to ze autor kiedyś dojrzeje i pozna dziewczynę na swoim poziomie ( o ile jego poziom wzrośnie, w przeciwnym razie związku nie będzie bo komu zaufa ? ) Można trzymać kciuki żeby sobie poruchal Każda ze stron wie co robi

Gość Latino girl
A mnie sie wydaje ze nasz autor przeżył bolesne rozstanie :D złamane serduszko i te sprawy:) Znam masę takich kolesiów którzy potem mszczą się na kobietach i wykorzystują je bo kiedyś tam rzuciła go piękna inteligentna, czuła, bezbronna, niewinna kobietka która okazała się szma*a. haahahah

Gość masz racjeeeee
wstyd mi za takie babsztyle:/ ale niestety, faceci wlasnie dla takich lasek sa w stanie zrobic wszystko, nawet sie zapozyczyc zeby tylko zrobic wrazenie:] bo pewnie gdyby taka zwykla normalna dziewczyna byla Toba zainteresowana to bys ja olal:] Szkoda ze oceniasz nas wszystkie przez pryzmat kilku materialistycznych panienek...

Gość Dana111
Chyba sie nie powiodło...:D