Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DZISIAJ NIE ZROBILAM NIC PRÓCZ DBANIA O SIEBIE :):):)

Polecane posty

Slodkie lenistwo :) Córeczka lata jeszcze w pizamce,zjadla tylko ciasteczka i danonka, ja wstalam rano, wypilam szklanke wody na czczo, pózniej zjadlam jogurt z musli, nastepnie wzielam relaksujaca kapiel z hydromasazem i olejkami eterycznymi, nalozylam maseczke na twarz i wlosy. Pozniej splukalam cale cialo zimna woda, nalozylam pachnacy balsam na cale cialo, uzylam perfum, zrobilam perfekcyjny makijaz, wymodelowalam i wyprostowalam wlosy, zalozylam modne, sliczne ciuszki, pozniej siadlam z kompem, sprawdzilam poczte, nic mi sie dzisiaj nie chce, co za dzien...

kupilam sobie drugiego malego laptopa, slicznego rozowego acera 10 cali, ale nie wygodnie mi z nim, wole tradycyjnego, duzego laptopa, wygodniej mi sie pisze na kafe:)

a zaglądnęłam w twoją stopkę i też mam już super wesoły dzień :)

dobrze, ze moja córcia potrafi sie sama soba zajac, pobawic sie lalkami, posprzatac w ich domku, poukladac misie, a ja mam ja z glowy i moge sie zajac soba.

zostaniesz matką roku za tak cudowną opiekę nad dzieckiem

Gość vuvamafamka
może opisz też jak długo sralas i jaka była konsystencja gówna 🖐️

Gość olusia___________-
kciukiem ty masz fotę noxi w stopce,czy jesteś do niej tylko podobna?:P

Gość ...ręce opadają...
taaaa....hipokrytka ... w stopce piszesz że -"najwazniejsza jest rodzina" a dbasz jak widać tylko o siebie a córcia niech sama sobie radzi...

Gość ,.,.,.,.,.,.,
widze sexowne foto noxxxxi i ten łeb jak obcy u beatki bez kity łeb aliena i korpus dziecka przeciez to fotomontaz łeb jakiegoś dałna i korpus jackie kennedy

Gość ,.,.,.,.,.,.,
no ocieka normalnie:)

Gość ,.,.,.,.,.,.,
czysta żadza i sexxxx

Gość ,.,.,.,.,.,.,
ale do rzeczy to nie o noXXXi tylko o szmacie beatce mojej sąsiadeczce meliniarze dupodajce która robi tu za wielka dame na włościach a to lump po prostu

Gość Kochanka Policjanta
prowo \

Gość a ty autorko masz
WSZYSTKO DOBRZE Z GLOWA????

Gość ,.,.,.,.,.,.,
oczywiście zaraz to usunie jak i inne tematy które załozyłam pisałam już jak sie nazywa gdzie mieszka o tym jak jej mąz sie powiesił jak zobaczył komu dupy daje w kuchnio-oborze na stole i jak jej dzieci ienawidza co niedziela do kościoła zapierdala a po mszy za sklep pije z pijakami dynks i daje dupy za przystankiem

Gość ,.,.,.,.,.,.,
czy mam wkleić zdjęcie prawdziwej beatki zaniedbanej staruchy z szopa na gowie????

komus tu zal dupe sciska, ze musi chodzic do roboty za 700zl i jest zaniedbany i brudny hahahaha

ja tak wszystko o mnie wiesz to napisz gdzie mieszkam no dalej dawaj zawistna pomaranczko!!!!!!!!!!!

Gość ,.,.,.,.,.,.,
zarazzz poszukam mam gdzies takie z fastynu w pękaninie jak beatka hula w najlepsze

masz jakies urojenia kochana, wiec lepiej poszukaj dobrego psychiatry, bo masz straszne urojenia, jakies rozdwojenie jazni czy cos? :-o

zbanowana zazdrosci chyba noxelii urody haha po tym jak ja sama zmieszali z blotem nie dziwie sie ze nie daje swoich fotek :D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ,.,.,.,.,.,.,
eatka ma koło 50-tki zniszczone wodą utlenioną włosy i chyba marzenka jej trwałą robila bo ma straszna szope hehe nie ma już górnej póły wcale co za głomb no powiedz czemu justyna uciekła i nie chce cie znac?he?zapomniałas jak sie najebałaś i przystawiałas do michała?co za stara kurwa a tfu!