Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DZISIAJ NIE ZROBILAM NIC PRÓCZ DBANIA O SIEBIE :):):)

Polecane posty

Gość ,.,.,.,.,.,.,
zapomniałas dopisac jak piłą motorową ścinasz żółte poskręcane pazury u nógh i twarda skóre na piętach i brodaffki spod pach

o znowu wylewasz swoje urojenia na kafe? Masz bujna wyobraznie dziecko. Przykro mi, ze was nie stac na super dom, mini notebooka, blackberry, wanne z hydromasazem i najlepsze kosmetyki, ale to nie moja wina, ze macie takie zycie. wiec przestancie pluc jadem na monitor, bo to niczego nie zmieni, mnie nie ubedzie, wam nie przybedzie, wiec po co to robicie?

Gość ,.,.,.,.,.,.,
dałnica wklejiła fotomontażowe zdjęcie co chciałabys tak wyglądać stara prukfo?? troche ci nie wyszło trzeba było wkleić zdjęcie marylin monroe i powiedziec że to ty na to samo by wyszło

Gość ,.,.,.,.,.,.,
twoja wanna to taczka z deszczówka z rynny a basen to gnojownik do świń zapierdalaj obrządek robic i po jajka do kurnika lepiej bo znowu nie będziesz miała co wpierdalac i do żdziśki przyjdziesz po salceson na krecheee

no dawaj dalej, pisz sobie, jak ma ci ulzyc w cierpieniu i nudnym zyciu, wymyslaj dalej, moze bardziej kreatywnie, bo poki co slabo ci idzie.Jestes denna i nawet sciemniac nie potrafisz :-o

Gość ,.,.,.,.,.,.,
krowo cielna idz pole bronowac i jećzmień siac bo najwyższa pora a nie ziemia leży odłogiem leniwy bęcfale bucy ty na traktor ale już!!

nie trudz sie zakompeksiony biedny paszczurku, bo i tak nie czytam twoich wypocin tylko normalne wpisy, szkoda mi czasu na twoje urojenia o jakis salcesonach i innych dyrdymalach

Gość ,.,.,.,.,.,.,
zapomniałas jak żukiem jeździłaś mleko do rokitów dowieść hę? a jak śpiewałaś oj dana dana na zabawie a potem sie wylebałać jak z krzaków z gienkiem wychodziłas?? lepiej se górna półe wstaw

Gość ,.,.,.,.,.,.,
napisalam to wszystko, bo zabraklo mi tabletek na moje rozdwojenie jazni i musialam dac ujscie moim negatywnym emocjom, a teraz ide sie pomasturbowac sflaczalym, jak wyprozniona kaszanka frankfuterkiem z bawola

Gość beata zazdroszcze ci pieniedzy
ale mozgu juz nie!!!!!!!!!!

Gość ,.,.,.,.,.,.,
przestań sie podszywac stara szmato bo wszyscy wiedza że to ty piszesz gnojówooooo

Gość renatkaaaaaa
ja tez lubie o siebie zadbac, ale nie preferuje kapieli z rana, nie mam czasu, ale jak masz czas to super

Gość ,.,.,.,.,.,.,
wpadłas szmato

Gość ,.,.,.,.,.,.,
poprzez pisanie jedna reka debilizmów,a druga meczaniczne pobudzanie mojej lechtaczki ogórkiem kiszonym osiagam MEGA orgazm

Gość ,.,.,.,.,.,.,
mam rozdwojenie jazni i gadam sama ze soba, ale co tam wazne ze moge dzieki temu dojsc do orgazmu, tylko tak, bo zaden chlop mnie nie chce, gdyz mam wary sromowe wielkosci sloniowego ucha i 40 kilo nadwagi

Gość ,.,.,.,.,.,.,
o juz dochodze oooooooaaaaaa uuuuuu aaaaaa uuuu aaaa jeszcze tylko wymysle kilka debilizmów i szczytuje

Gość ,.,.,.,.,.,.,
beatka ma hydromasaże jak ją sołtys szlauhem polewa z celu zmycia kału i innych fekaliów:)