Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnuczkababci

normalnie gołymi rękami uduszę moją kuzynkę!!!!

Polecane posty

Moim zdaniem powinnaś najpierw skontaktować się z kuzynką i powiedzieć jej, że wiesz i kategorycznie zażądać zwrotu biletów bo inaczej powiesz wszystkim. Spróbuj się najpierw z nią dogadać, po co od razu kłócić i mieszać w to całą rodzinę...

Gość wnuczkababci
Dzień dobry, powracam do tematu. Miałam zrobić tak jak mi radziła Kasiasiasiasia, niestety wyszło inaczej. Kuzynka ogłosiła wszem i wobec, że dziadkowie w ramach prezentu ślubnego oddali jej te bilety, bo przemyśleli wszystko i rzeczywiście lepiej niech młodzi sobie pojadą, że to nie dla nich. I wtedy miarka się przebrała. Zadzwoniłam do taty, tata do reszty rodziny i wszyscy pojechali do rodziców kuzynki. Mnie nie było, wiem wszystko z opowieści. Podobno wuj się wściekł okropnie, kuzynka tłumaczyła się, że ją narzeczony namówił. Biedny na starcie już ma przechlapane u całej rodziny! Zakończyło się na tym, że wuj za kare okroił jej listę gości na weselu z 200 na 100 osób i jeden dzien wesela zrobi nie dwa. Płaci za wszystko więc może rządzić. A jak chcą inaczej to niech sami płacą. Trochę mi jej szkoda bo to w sumie najważniejszy dzień jej życia, ale jak by nie była tak pazerna wszystko by się ułożyło inaczej. Najgorsze jest to, że stać ją na to by pojechać na jeszcze lepszą wycieczkę a mimo to zachowała się tak podle.

Matko!!! normalnie jak bym widziała moją kuzynkę!!! Dosłownie to samo! Ona tez przychodzi do babci i wszystko chce, od dziadka wzięla kase na wycieczke, babci nawet szafe zabrała, nikt jej nie lubie ale do jasnej choler* musimy ją znosic, no i dodam,ze zarabia kolo 2500...i nic nie daje na dom,bo mieszka z matka, ma 30 lat!

Gość wnuczkababci
nogogłaszczka tak jednak jadą.

Gość wnuczkababci
nogogłaszczka tak, jadą na wycieczkę

Gość wnuczkababci
sorry-dwa razy aż napisałam bo myślałam, ze tamto nie poszło

w głowie się nie mieści. Naszczescie wszystko dobrze się skonczylo i dziadkowie jednak jadą. Ludzka pazernosc i bezczelnosc przeszła chyba wszystkie granice ..

Gość to straszne]
ale niestety takich ludzi jest coraz wiecej

Gość zrob to co inne
no to szczesliwej podrozy dla nich i niech korzystaja ;)