Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtrącam się? 25

Dla mnie to nie do pomyślenia, czy ja przesadzam? Nie da się tego wytrzymac

Polecane posty

Gość wtrącam się? 25

Mój facet pracuje za granicą mieszka z rodzicami , z bratem i siostra i dziewczyną brata. Mieszkają wszyscy razem w domku jednorodzinnym, kazde z nich ma osobny pokój- w tym mój facet. Mój ukochany kupił sobie samochód, jego brat tez, lecz nie szanował swojego auta i nie ma czym jezdzic a teraz braciszek chce pożyczyć od niego auto,zeby przyjechać do Polski ze swoją dziewczyna. Samochodu się nie pozycza i tak powiedział im mój M. i całą reszta rodziny obrazona, jego matka kontoluje jego pieniądzę, myśli,ze ma takie prawo, jak syn z nią mieszka, a przecież daje na jedzienie i wynajem. Kłoci się nawet o 2 euro. Do Polski chcą jechać jego samochodem a nie rodziców, bo jego samochód ma hak pod przyczepkę. Już teraz w Niemczech jezdzą. Jego brat jak jest w Polsce to wyprawia różne przykre rzeczy: narkotyki, dziwki, burdel... Wiec jak można mu ufac? Samochód to nie bochenek chleba. Na codzien nie rozmawiają i nie mają takich kontaktów nawet obiad oni wszyscy jedza wspolnie a mój facet sam, bo jak twierdzi są wszyscy tacy fałszywi. Nie chce ,zeby go wykorzystywali, to dorosły facet i ma prawo by odkładać sobie pieniadze,a nie tłumaczyć się z kazdej złotówki:-(

Gość jak taki dorosly to niech
spierdala na swoje a nie siedzi na karku swoich starych

Gość a ja powiem tak:
chuj ci do tego co oni razem robia,on jego starzy i jego brat rodzina nie jestes a jedynie dupa do ruchania wiec stul jadaczke

Gość wtrącam się? 25
a ja powiem tak:-poziom godny uwagi. Mnie nie interesują jego pieniądze bo sama pracuje tylko,ze w Polsce, mnie intersuje to,ze daje się wykorzystywac. A widza go tylko wtedy, kiedy czegoś potrzebują

Gość facet z krakowa
Niech sam wynajmie chate i wtedy nikt nie bedzie go rozliczal skoro pracuje i nie pasi mu,mieszkanie z rodzicami i bratem.

Gość minka-onkaaaa
sama się dajesz wykorzystywac :P co to za związek gdzie facet mieszka za granicą, w dodatku z rodzicami? czemu nie z tobą? :O

Gość a ja powiem tak:
nic ci do tego,do rodziny nie nalezysz,a jego rodzice i brat to rodzina,a on jest chyba na tyle dorosly ze sam o siebie umie zadbac,a jak nie niech wypierdala na swoje

Gość to dlaczego nie wyprowadzi się
na swoje,przecież mógłby znaleźć nawet jakiś pokój w domu z innymi ludzmi.W UK tak mase ludzi mieszka.

Gość onekkk
dziwny ten uklad ty w pl on w de do tego z rodzicami po ile wy macie lat po 14? :D

Gość a dlaczego razem nie mieszkaci
e??? dlaczego on z rodzicami??? a ty sama w Polsce???

Gość wtrącam się? 25
Bo chcę wyjechac do niego ale dopiero w lipcu. Teraz musi się przemęczyc z rodzinką:-(

Gość barddottka
Nie za bardzo rozumiem. Ty autorko chcesz, żeby przynać Ci rację? Że facet taki biedny i poszkodowany? A ja nie rozumiem w czym problem. Skoro jest tak jak piszesz dorosły i niezależny, to nie powinien mieć problemu z odcięciem się od rodziny, która jak twierdzisz bezpodstawnie trzyma łapę na jego kasie i samochodzie.