Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusstynka122

prawiczek ;)

Polecane posty

Gość Jusstynka122

Witam, Chciałabym się dowiedzieć jak rozpoznać prawiczka, nie chodzi mi tutaj o sytuacje podczas stosunku płciowego, ale takie ogólne zachowania przy kobietach, przy poznawaniu sie, przy rozmowie, w knajpie, barze, na spacerze? itp. ?

Gość hgrhr
jak jest nieśmialym to na 100% prawiczek

Gość Jusstynka122
bo spotykamy sie długo jak mam problem, zaprasza do knajpy na kawe za kazdym zarem chce płacic, pomaga mi we wszystkim ale nigdy mnie nawet nie pocałował, ja go raz przytuliłam to objął mnie jakby sie wystraszył

Gość hhhjjhjhhj
jak kogos nie znasz od lat to nie rozpoznasz:o mam znajomego po którym nikt by sie nie spodziewał że może kogos mieć bo strasznie niesmialy w dodatku raczej niezbyt atrakcyjny a od kilku lat jest w zwiazku, takze niesmialosc moze być jedynie wskazówka a nie pewnikiem

Gość Jusstynka122
to może bardziej sytuacje związane z jakąś cielesnościa o tym świadcza. Jak np. wziął mnie za rekę kiedyś to szybko puścił, albo jakoś unika dotyky jakby było mu to obce, dlatego myśle ,ze może jest prawiczkiem .

Gość taka prawda........
jak facet: nie jest szczególnie atrakcyjny fizycznie nie jest zamożny nie ma dobrej gadki i jest niesmialy to jest bardziej prawdopodobne że jest niż nie jest prawiczkiem ale na 100% nigdy nie bedziesz wiedziec:P

"przy poznawaniu sie, przy rozmowie, w knajpie, barze, na spacerze? " tam ich nie spotkasz :D ich można poznać tylko siedząc przed kompem :p