Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicccccccceeee

Błagam dziewuszki o pomoc...

Polecane posty

Gość alicccccccceeee

Mam mały problem. Jestem mężatką jednak na razie nie planuję z mężem dziecka. Stosujemy stosunek przerywany. Ostatnio okres spoźnił mi się ok doby( łykam magnez - czytałam ze moze to ja opóźniło), był taki jak zawsze, dwa, trzy pierwsze dni - mocny ból podbrzusza, biegunka, ból odcinka lędźwiowego, potem trzy dni brązowego krwawienia. Ogólnie trwał 5 dni, miałam tez PMS jak zawsze. Od paru miesiecy borykałam się z bólem jajników, czasem mocnym i pęcherzem. Miesiączka zaczęła się w poprzednią sobotę rano a skonczyła się w ostatni czwartek (od okresu nie współżyłam). Jednka w ostatnią sobotę 8dc miałam lekkie brązowe upławy, w niedziele też dosłownie małe plamienie na bieliźnie, konsystencja upławów, nie krwi. Bolą mnie jajniki na zmianę. Nie wiem co to może byc? mam jakąś infekcję a może torbiel? Nie wiem czy myślicie tez ze może być to ciąża? Błągam dziewuszki o pomoc...

Gość alicccccccceeee
a i jeszcze mam tem. 37,0 i luźną pochwę nie maiałam zazwyczaj takiej czasem przed owulacją ale do niej jeszcze ok czterech pięciu dni...

Gość alicccccccceeee
hm, sorcia ze tak dopisuję ale miewam tez od jakis paru miesiecy ból lewego jajnika podczas orgazmu.