Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coszemnanietak.

Jestem beznadziejna:(

Polecane posty

Gość coszemnanietak.

Mam slaba wole,pale jak smok, nie mam swojego zdania,jestem ulegla i naiwna.Nie mam prawdziwego przyjaciela,garstka znajomych. Jestem niesmiala nie potrafie sie zabawnie zachowywac w towarzystwie, pewnie kazdy mysli,ze jestem sztywna - tak nie jest,ale boje sie otworzyc, zeby mnie nie wysmiano. Jak mam to wszystko w sobie zmienic?Nie mam juz sil.

Gość coszemnanietak.
Chyba zaraz się zabije.

Gość zizizizi
Przecież wiele osób tak ma. normalne problemy, jak będziesz miałą wystarczajaco samozaparcia to sobie z tym poradzisz.

Gość coszemnanietak.
W ogóle nie pomagasz, idę się ciąć. 😠

A dziwisz się jeśli sama tak o sobie myślisz ? Najpierw musisz zmienić swoje myślenie i nastawić się pozytywnie do życia a przede wszystkim przestać bezustannie się zamartwiać tym co inni o Tobie powiedzą.

Gość kalesonkaaa
ja tak ma ,że się zamartwiam co inni o mnie powiedzą, i do tego krytykuje siebie.

Gość coszemnanietak.
Mam tak,ze np.wychodze gdzies fajnie sie ubiore- podoba mi sie jak wygladam,ale juz jak jestem w towarzystwie to sie krepuje wydaje mi sie, ze beznadziejnie wygladam i zle sie ubralam. Wiem,ze to glupie.

a jam mam tak ze czuje sie nie chiany mam wrazenie ze maja pretensje ze tu przeszlem ze wogle pomyslalem ze ktos chcialby mnie tu wiedziec

Gość coszemnanietak.
Jestem w towarzystwie i ktos i np.wszyscy sie z czegos smieja, a mnie to nie smieszy ale udaje na sile- wydaje mi sie wtedy, ze kazdy to widzi(ze udaje) i tylko czekam kiedy skonczy sie ten wieczor. Chcialabym sie otworzyc ale nie wiem jak?chcialabym znalesc przyjaciela.

Gość coszemnanietak.
Wogole to chyba nie jestem szczesliwa:(

Gość coszemnanietak.
już jestem martwa

Gość nie boje sie przyznać że ...
Hmm a czy w jakimś stopniu nie lubisz tej cechy u siebie? Chodzi mi o to, że jesteś cicha, nie odzywasz sie w towarzystwie. Ja zawsze czułam presje, że musze to zmienić, ale pewnego dnia coś we mnie pękło, wiesz? Akceptuje siebie taką jaką jestem. Jedni są głośni i towarzyscy, inni są introwertykami, i to właśnie jestem ja. I nie chce tego zmieniać. Zarąbiście szczęśliwa nie jestem z życia, ale czy to mus? ta cala pogoń za szczęściem, z każdej strony wyszczerzeni, śmiejący sie ludzie na okładkach gazet. Ja chyba nie chce brać udziału w tym szaleństwie. Autorke pozdrawiam i nic nie radze, bo życie jest nieprzewidywalne i dziwne, może jedynie tyle, żeby żyła w zgodzie ze sobą