Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zizizizi

wiecie kiedy kobieta jest brzydka?

Polecane posty

Gość zizizizi

Kiedy robi sobie 100 zdjęć i na zadnym nie wygląda jak człowiek :( Aha i jeszcze kiedy nawet maikijaż i rozpuszczone długie włosy nadal powodują, ze wygląda jak facet. Tak, to o mnie. A tak poza tym to kanapka z jajkiem na twardo jest smaczna, ą co tam u Was?

Gość ewhhhhrrw
ja mam wielki nochal i na kazdym zdjeciu wychodze jak czarownica.

Gość wdwwdwe
dobra, dobra, a fotki gdzie?

Gość zizizizi
fotek nie będzie, oszczędzę was mi niestety już nic nie pomoże, upiększam się jak mogę a nadal wyglądam wypisz wymaluj jak mój tata (oczywiście oprócz figury) kanapka zjedzona :D

Gość Dziewczyna a a a co
Ja potrafię sobie zrobić takie zdj że wyglądam ładnie, nawet bardzo, bez foto szopa nic. Ale i tak uważam że jestem brzydka w real:(

Gość zizizizi
jajco z majonezem to jest to! :P

Gość Dziewczyna a a a co
A ja pije herbatę i pale fajeczke z przyjaciółką i jej starym i zaraz lecimy na stopa

Gość Dziewczyna a a a co
Kuźwa ciesz się że masz wlosy ! Ja to prawie nie mam. Tzn mam ale zniszczone i w kitku chodzę

Gość zizizizi
Są pewne kanony: a ja mam wszystko na opak, oczy małe, blisko osadzone, cienie po oczmi, któych nei zakrywa korektor, duży nos, małe uswta - czyli antyteza twarzy kobiecej no i męska szczęka. Włosy mam ładne i często chodze do fryzjera, ale to niewiele zmienia. Na moich oczach każy makijaż wygląda źle, nawet ten dla małych oczu. Muszę się wreszcie pogodzić, że nie wyglądam jak 90% kobiet, które są chociaż przeciętne. No cóż,nie każdy musi być ładny.

ziziziz pociesze cie (chyba) podobnie jak ty nie wygladam na osobnika tej plci ktorej jestem wcisnij stopke i zobacz zdjecia ile masz lat i ile masz wzrostu?

Zizizi: Skoro masz ładne włosy to już jest sporo, fryzura naprawdę bardzo dużo robi ;) Inne mankamenty też można choć częściowo zatuszować makijażem, trzeba tylko nauczyć się go porządnie robić. Ja też mam okropne cienie pod oczami i nie wychodzę z domu póki ich korektorem i pudrem nie zatuszuję, innej rady na nie nie ma. :)

Gość Dziewczyna a a a co
A ja mam wielkie oczy duże usta i duży nos a włosów nie mam pięknych:(

Gość zizizizi
@yyughiuh no tego się nie spodziewałam, wyglądasz normalnie nie będę odpowiadac na to pytanie bo nie widzę celu :P @majowa panna jakiego korektora używasz? możesz mi polecić jakiś linki do stron z instrukcjami jak malować te oczęta?

no dobra to mi wystarczy nie nbadajesz sie wiec na moja internetowa kolezankne posz=ukam gdzie indziej chociaz chyba nie znajde tu takiej dopoki nie wykasuje zdjec

Zizizi: stron ci nie polecę, bo makijażu uczyłam się sama, a oczu akurat jakoś specjalnie mocno nie maluję, Zakrywam korektorem te cienie, a oprócz tego kreska eyelinerem i tusz na rzęsy. Osobiście nie przepadam za cieniami na powiekach, za dużo czasu rano zajmuje ich zrobienie i ciągle trzeba się pilnować, żeby nie rozmazać :P

yyughiuh: a ty nie wydziwiaj, biodra masz w porządku, ale wstawianie zdjęć gołego tyłka na publiczne forum to chyba nie jest dobry pomysł :D

Gość zizizizi
@yyughiuh Spoko :D Trzymaj się. Ja po prostu jestem nieufna wobec nie znanych mi ludzi, zwłaszcza takich ,którzy pokazują mi zdjęcia swojego tyłka :D pozdrawiam :)

Gość zizizizi
@yyughiuh Kurczę teraz mam wyrzuty sumeinia, że sprawiłąm ci jakąś przykrość :( Jeszczew raz powtarzam: wyglądasz NORMALNIE, jestem kobietą i moje zdanie chyba się w tej kwestii liczy?

Gość ja też jestem brzydka
mam wielki nos, małe oczka, opadające powieki, odstające uszy i cienkie, wiecznie rozdwajające się włosy :(