Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thvddfu

czy moglam zajsc w ciaze..? odpowiedzcie..

Polecane posty

Gość thvddfu

Kochalismy sie w ostatni dzien okresu..krawienia nie bylo juz praktycznie wogole tylko delikatne plamienia..na drugi dzien bylo juz sucho..nie potrzebowalam nawet wkladnki... Jednak wtedy swoj stosunek skonczylismy bez zabezpieczebia w srodku.. Czy jest mozliwosc ze zajde w ciaze? Stosunek mial miejsce w ta sobote..a okres zaczal mi sie w niedziele 19 lutego popoludniu..

Gość Leal 90210
a jak długie masz cykle? Niby nie możliwe ale jednak czasem sie zdaża:) niby plemnik może przetrwać 3-5dni w dobrych warunkach i poczekac na owulacje ale musiałabyś mieć b. krótkie np. 21dniowe cykle(niektórzy taK Mają) to byłaby szansa. Tak to raczej nie.

Gość thvddfu
Nie chodzi o to ze boje sie ciazy..mamy juz rocznego synka..tylko ze cykle mam dziwne. Przed ciaza byla to gora 28-30 dni a teraz pierwszy cykl trwal 37 dni..a ten ostatni trwal 34..

Gość thvddfu
Poza tym..wiem ze jako matka rocznego dziecka nie powinnam pisac takich rzeczy..ale od wczoraj mam biegunke..i ogolnie dziwnie sie czuje..chociaz mam swiadomosc ze na 100 nie sa spowodowanw te dolegliwosci ciaza..

Gość thvddfu
?

Gość Leal 90210
Nie jesteś w ciaży:) ja tak myśle-dla pewniaka zrób test. Nic dziwnego że sie stresujesz skoro cykle ci sie rozregulowały. Czasem jak istnieje ryzyko ciąży a mamy jakieś dolegliwości typu wymioty ból brzucha biegunka itp. od razu przypisujemy je ciąży. Cóż tak już jest. Nie sądze że jesteś zrób test. Acon ultraczuły wykrywa ciąże powyżej 10 a nie 25 tak jak standardowe. Czyli już z 10 dni po zapłodnieniu bedzie wiadomo. No ze 2,3 dni przed okresem najwcześniej tym testem.

Gość lkfjewopf
Mam nadzieje ze to mnoga ciaza

Gość thvddfu
Kurcze..sama nie wiem..pewnie macie racje i nie bede w zadnej ciazy..