Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita.dfg

Pytanie głównie do chlopaków !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lolita.dfg

Co myślicie o dziewczynach,które mając 20 lat są nadal dziewicami? uważacie takie za cnotki,czy raczej myślicie o takich pozytywnie?Wolelibyście się kochać z dziewicą, czy taką,która pierwszy raz ma za sobą? prosze o szczerość...

Gość coszemnanietak.
Dziewice odpadają

Gość lolita.dfg
tylko jeden chłopak jest na tym forum?

Gość lolita.dfg
up

Gość lolita.dfg
up

Gość kafeteryjny prawiczek
W dupie to mam, ale jak jest szpetna to wszystko jasne. :classic_cool:

Gość krakowski lajkonik
Nic nie mam do dziewic.

Gość ...szczerość....
jak taka dziewczyna jest ładna, ma duże powodzenie ale odrzuca je czekajac na "tego jedynego" to jest całkiem duża grupa facetów dla których bedzie ona prawdziwym skarbem ale jak jest dziewica bo sie nie podoba i nikt sie nia nie interesuje to nie ma co liczyć że to sie zmieni z powodu trzymania cnoty🖐️

Gość ech...............
może nie że tylko ale ZA DZIEWICAMI najelepiej ciche szare myszki z loczkami

Gość rokdj
W sumie to bez znaczenia ale bez przesady , ja puszczalskich nie lubię .

Gość marus997DJ
20 lat to norma masz jeszcze duzo czasu na te sprawy

nic. lepsza nie doświadczona bo przynajmniej wiadomo ze nie idzie z byle kim do łózka.

Gość g#@%
Niektóre dziewczyny myślą ,że jak są łatwe to jest oznaką ich urody . Nic bardziej mylącego . Zawsze te ładniutkie są mniej dostępne . Nie myl puszczalstwa z powodzeniem !!!!

Gość wyjadacz
chyba zapytałbym, dlaczego w tym wieku jeszcze nikogo nie miała, zastanawiałbym sie czy nie ma jakiejs blokady czy coś.

Gość lakiluk..
dobry temat ! ja np jestem przeciętną dziewczyną,nie narzekam na brak powodzenia... miałam pare propozycji od chłopaków dotyczących tego,żebym się z nimi przespała, ale odrzcałam wszystkie,bo stwerdziałm,ze nie chce się kochać z kims do kogo nic nie czuje.. prawie wszystki moje kolezanki nie sa juz dziewicami a mi troche głupio, ze ja tak sie uparłam na tego którego bede kochac... czyli nie robi wam róznicy czy dziewica czy nie?

Gość Sajof
A ja chciałbym aby moja przyszła żona była dziewicą. Ale z tego co się powszechnie słyszy dzisiaj do rzadkość. Nie rób nic wbrew swojej woli, pamiętaj że jest wielu facetów dla których liczy się tylko zaliczanie. Znam wiele przypadków gdy dziewczyny zrobiły to ze swoimi chłopakami po długich namowach, po czym faceci je rzucali.

Gość kobylak
Ależ tak robi ale jak miałbym wybierac to zdecydowanie dziewicę .

Gość ...szczerość....
jak facet dowie sie ze dziewczyna 20+ jest dziewica i nie myśli o poważnym zwiazku z nią to ucieknie:o wiec mysle ze troche jednak robi roznice..

Gość wyjadacz
gdybym miał odpowiedzieć, czy wole dziewicę, czy nie, to bym powiedział, ze chciałbym żeby moja dziewczyna była dziewicą

Dziewica w wieku 20 lat i więcej odpada od razu. W tym wieku kobieta musi mieć już dawno to za sobą.

Gość ech...............
NIE BADZ GLUPIA BADZ DZIEWICA

Gość lakiluk..
dominik1000: to chciałbyś mieć taka,którą już przeleciało całe miasto? nie bałbys się,że się od niej czymś zarazisz? dlaczego dziewice Ci nie odpowiadaja? bo co?

Gość ...szczerość....
pomiedzy tymi ktore "przeleciało całe miasto" a dziewicami jest masa stanów pośrednich;) jak facet zwłaszcza prawiczek szuka kandydatki na żone to marzy mu sie dziewica oczywiscie ładna;) ale jak powazny facet (a nie jakiś ruchacz pospolity) nie jest pewny swoich uczuc to raczej odrzuci dziewice 20+ bo: -mysli ze skoro tyle czekala to seksu z nia nie bedzie do slubu -jak ja juz rozdziewiczy a nie bedzie w niej zakochany to ja skrzywdzi

A ty chciałabyś faceta bez doświadczenia w tym wieku? No właśnie. Więc skoro kobiety nie akceptują facetów którzy późno zaczynają, to my też nie będziemy gorsi i chcemy wyłączn9ie doświadczone kobiety.

Gość lolita.dfg
widze,ze zdania są podzielone..to w takim razie Ci co pisza,ze dziewice odpadaja.niech sie wypowiedza dlaczego??? co w nich jest nie tak?

Gość Sajof
Jeżeli facetowi zależy tylko na seksie to się tobą nie zainteresuje, albo będzie usilnie chciał cię zaliczyć by być tym PIONIEREM. Takimi sobie nie zawracaj głowy. Dla mnie kobieta która straciła dziewictwo w młodym wieku, lub z pierwszym lepszym, jest skreślona. Toleruję "nie dziewice" tylko gdy traciły cnotę w związku z kilku letnim stażem. Po co mi kobieta którą mógł mieć byle kto?

Gość lady makbet29
...szczerość....: śmieszna wypowiedź.. zobacz jaki jest paradoks w tym co piszesz:"jak powazny facet (a nie jakiś ruchacz pospolity) nie jest pewny swoich uczuc"lub "jak ja juz rozdziewiczy a nie bedzie w niej zakochany to ja skrzywdzi" - według Ciebie poważny facet pójdzie do łozka z dziewczyna,której nie kocha? powazny facet wie o tym,ze nie idzie sie z dziewczyna do lozka a potem sie ja zostawia...tak robia tylko niedojrzale siurki i dla powaznego faceta według mnie dziewica to prawdziwy skarb i taki koles patrzy na taka dziewczyne inaczej..wiec zastanów sie co piszesz moja/ mój drogi/a, bo widze, że pojecia na ten temat nie masz...

Przede wszystkim żadna kobieta nie poprzestanie na jednym partnerze, więc związek z dziewicą z góry jest skazany na porażke. Zwłąszcza taka starsza dziewica jak nabierze doświadczenia, śmiałości do zaraz pójdzie w siną dal sprawdzić jak jest z innymi i nadrabiać to czego nie robiłą w młodości.

Gość ...szczerość....
ty masz podejście idealistyczne a ja realistyczne:)

Gość Sajof
dominik1000 wygaduj głupot, znam wiele przypadków związków w których nie uprawiano seksu do ślubu. Związki które się buduje na emocjach i uczuciach, a seks jest tylko dopełnieniem przetrwają wszystko. Gdy związek buduje się na seksie to się rozpadnie, bo prędzej czy później partnerzy się sobą znudzą.