Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita.dfg

Pytanie głównie do chlopaków !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lady makbet29
...szczerość....: mylenie pojęć nie ma związku z realistycznym podejsciem..

Właśnie jest całkiem na odwrót. Z mojego osiedla największe dziwki które bzykało pełno chłopa jak były nastolatkami, teraz mają zaradnych, porządnych mężów. A te co były 'święte' albo są dalej same albo związały się z jakimiś nieudacznikami, patologiami itp.

Gość ...szczerość....
jakie mylenie pojec masz na mysli? ja uwazam po prostu że pomiedzy osoba która zalicza wszystko co popadnie a osoba która czeka w cnocie do ślubu lub na "prawdziwa milosc" jest jeszcze jakiś stan pośredni

Gość lady makbet29
...szczerość....: piszesz coś co się wzajemnie ze sobą wyklucza, a później piszesz,ze to jest realistyczne podejscie.. ciekawe rozumowanie... jakis stan pośredni? rozwiń prosze tą myśl, bo dość intrygująco to brzmi

Gość Sajof
Co masz na myśli pisząc "zaradni"? Ja bym nie chciał kobiety którą miało pół osiedla. Założę się że tamci kolesie po prostu nie znają przeszłości swoich żon. Co dla mnie jest kolejnym argumentem dla dziewic, które na pewno nie miały żadnego.

Gość ...szczerość....
prosze bardzo:) otóż uważam że są zarówno osoby które bez uczucia i refleksji przeleciałyby dziewice jezeli nadarzyłaby sie im okazja, i osoby które by tego nie zrobiły mimo że wcale nie są wzorcami cnotliwego życia realistyczność jaka mialem na mysli polega na tym że we współczesnym świecie wiecej osób wchodzi w przelotne zwiazki niż czeka z seksem do ślubu itp

Gość Dziewica21brzydkanudna
21 jestem dziewica bo tak naprawdę jestem brzydka nudna nikt mnie nie chce, miałam jednego chłopaka nie przespalam się z nim bo byliśmy krótko że sobą nie byłam pewną i gotowa potrzebowałam więcej czasu do podjęcia decyzji on to szanował i nie naciskał, rozstaliśmy się z innych powodów (problemy rodzinne i z alkoholem i związek na odległość) ale tak naprawdę nie oceniajmy ludzi nie znając ich, każdy brzydki czy ładny nudny czy przebojowy dziewica czy puszczalska każdy człowiek chce kochać i być kochanym

Gość Dziewica21brzydkanudna
Każdy jest jaki jest powinniśmy akceptować i szanować ludzi takimi jakimi są, liczy się że ktoś jest dobry i ma dobre serce, mnie w życiu wiele osób skreśliło z powodu wyglądu dlatego ją staram się nie skreślać nikogo