Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala1812

witam

Polecane posty

Gość ala1812

mam pewien problem. 1 grudnia(pierwszy dzień po okresie) podczas wkładania członka do pochwy mój chłopak osiągnął orgazm i wyciekła sperma. Nie wiem czy dostala sie do wewnatrz,wczesniej go wyciągnął lecz możliwe że troche wleciało do pochwy. Strasznie sie balismy,jednak 26 grudnia dostałam okresu,ktory trwał 5 dni(tak jak zawsze) były objawy które zwiastowały jego nadejscie(ból brzucha,piersi,apetyt). Jakoś toczyło się dalej i 29 stycznia dostałam kolejnego okresu,trwal także ok 5dni lecz nie było juz takiego bólu. Nie robiliśmy testu ciążowego. Teraz jednak się boję. 22 lutego uprawialismy seks oralny,możliwe ze troszkę podraznił mi błonę w pochwie,trochę pieklo i od tego czasu leci krew. Na początku było tego malutko ale od 24 jest wiecej,trwa do dziś jednak nie tak duzo jak podczas normalnego okresu. Czy mogę być w ciazy?:(

Gość dionisja
to niesamowita historia doprawdy, ale ty dziecko chyba do seksu jeszcze nie dojrzałaś

Gość ala1812
dodam jeszcze że przy tym ''okresie'' nic mnie nie bolało,żadnych znaków ze nadchodzi

Gość dionisja
skoro nie bolało to znaczy że to ciąża bliźniacza.

Gość amelkowa mamaaa
chyba jestescie strasznie mlodzi? :) to w koncu to byl u was seks oralny czy co? czym ci podraznil "blone"? jezykiem? (swoja droga jaka blone-dziewicza?) jestes dziewica?

Gość jessica8
nie mówi się: witam jest to niegrzeczne i mało eleganckie powinnaś się wstydzić idiotko

Gość dionisja
to ten twój chłopak musi mieć duży sprzęt skoro w czasie seksu oralnego podrażnił Ci pochwę :D

Gość ala1812
podrażnił mi palcami błonę śluzową tam w środku.

Gość ala1812
wiem że to głupota i się nie popisaliśmy ale każdy popełnia błędy.. Proszę tylko o jakąs pomoc

ale o jaką pomoc? mamy ci przesłać książkę do biologii, która wyjaśni ci, skąd się biorą dzieci??? durna jesteś czy co?

Gość ala1812
dobrze,wiec mam się czegoś bać? Miałam 2 normalne okresy a teraz mniej obfity i bez objawów i chciałam się poradzić:(

nie, nie jesteś w ciąży. nie zachodzi się w ciąże od seksu oralnego. ja ci coś poradzę - idź do lekarza i zacznij brać pigułki. zdejmie ci to parę problemów z głowy.

Gość ala1812
ale mi chodzi o to czy mogłam zajść w ciąże wtedy 1 grudnia

słuchaj, dostałaś 2 okresy. jaja sobie robisz?

Gość Błagam Cię
Jak boli cię prawy łokieć i czasem jakby ci piszczało w lewym uchu tzn. że jesteś w ciąży :P

Gość ala1812
hej dziewczyny. We wtorek skończyło mi sie krwawienie i wczoraj po południu zrobiłam test i wyszedł negatywny:)

Gość hahahah :D :D
autorko ty idiotko :D powiem twojej maje :) a tak powaznie to ja też tak miałam jak ty i co ? zrobiłam jeszcze 2 testy i wyszły pozytywne :) i teraz mam fajną laleczkę do zabawy :) i tobie tego zyczę dzięki :)

Gość ala1812
własnie ja tego nie chce.. Jeszcze nie teraz

Gość ala1812
dziewczyny no jednak miałam 2 okresy jak zwykle,ten 3 troche inny ale test myśle po 3 miesiacach wykryłby ewentualną ciąże bez względu na porę jego robienia