Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judyta.

czy dobrze zrobiłam?

Polecane posty

Gość judyta.

zaczęłam stosować pigułki antykoncepcyjne. miesiączka pojawiła się w nocy (około 3), pierwszą tabletkę wzięłam o godzinie 19, czyli 15 godzin po wystąpieniu plamienia (chcę brać wieczorem). dobrze zrobiłam? pigułki biorę codziennie o 19 (jestem po 3 tabletce), może z minutowymi opóźnieniami. czy jestem w pełni zabezpieczona? w czasie stosowania nie miałam żadnych wymiotów, biegunek w odstępie 6 godzin o wzięcia tabletki. zażywałam jedynie ibuprom, nurofen oraz bioprazol (na żołądek).

pierwszy dzień cyklu to pierwsze 24 h krwawienia, więc zmieściłaś się w czasie i jak pewnie wiesz z ulotki w takim wypadku ochrona antykoncepcyjna jest zapewniona od razu, a więc jesteś już zabezpieczona

Gość judyta.
3 dniowe krwawienie (4. dnia plamienia), lekkie zawroty głowy, ciężkość na żołądku - przez tabletki?

Gość kolorowa11
hmm powiem tak też brałam tabletki i jak czytałam jakie są skutki po nich np to zaraz wszystko widziałam u siebie jako zjawiska niepożądane :P być może masz podobnie jeśli będą sie utrzymywały dolegliwości dłużej wtedy zgłoś się do lekarza..

Gość matyldynka
czy jest możliwość, że tabletki w ogóle nie zadziałają?