Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_;)

Dlaczego kalendarz chiński płci jest dopiero od 18-go roku życia?

Polecane posty

Gość Marta_;)

Mam prawie 17 lat i jestem w ciąży;) to była planowana ciąża także bardzo się z tego cieszymy tzn. ja,mój narzeczony i rodzice:) jest trochę za wcześnie na poznanie płci dziecka przez usg więc przeczytałam w necie kilka wątków na temat poznania płci ''domowymi sposobami'' i trafiłam na kalendarz chiński więc zagłębiłam się w temat i przyznam szczerze,że jest to dosyć interesujące, a więc mam prośbę..czy ktoś mógł by mi policzyć bądź podać link na stronę gdzie mogę zobaczyć płeć dziecka dostosowaną do mojego wieku czyli tych 16-stu lat(ukończone). dzięki z góry i proszę o nie pisanie komentarzy typu: ''kolejna głupia kur***'' czy coś w tym stylu ponieważ nie jestem puszczalska i także nie toleruje takich dziewczyn aczkolwiek moja ciąża była wyczekiwana i bardzo chciana. Pozdrawiam^^

Gość dziecko ten kalendarz
ma się nijak do rzeczywistości i tak samo koleżanka może przewidzieć płeć Twojego dziecka jak ten kalendarz;) zawsze jest 50% szans;)

Gość Marta_;)
hmmm.. termin ''dziecko'' wcale nie był potrzebny ponieważ ani ja ani nikt nigdy nie powiedział,że zachowuję się jak dziecko. Sama tak nie uważam i mogę się domyślać,że pan/i sam/a nie wie co mówi i w moim wieku latał/a pan/i po imprezach z brzuchem na wierzch i po procentach. dziękuję za bezużyteczną i bezsensowną odpowiedź:)pozdrawiam

Gość szz
Wiem ze to troche nie na temat,ale czy mozesz powiedziec dlaczego w tak młodym wieku planowałaś dziecka ? Czy to ma zwiazek z jakąś chorobą,ktora uniemozliwilaby ci ciaze w późniejszym czasie przy jej rozwoju?

Gość ALE SIE SMIEJE HAHAHA
W TYM WIEKJU CIAZA WYCZEKIWANA BUAHAHHAHAHHHAHHAAHAH ciekawe od kiedy sie staraliscie:O:O:D

Gość szz
a co do twojego pytania,musisz uzbroić się w cierpliwość. chiński kalendarz płci to bardziej zabawa typu andrzejkowe wróżby niż wiarygodne źródło.

Gość Marta_;)
Nie chciałam o ty pisać wcześniej bo nie chciałam robić z siebie ofiary losu ale.. dziecko mogę urodzić tylko do około 18 roku życia. lekarze nie dają mi większej szansy na potomstwo po tym terminie ponieważ będę musiała mieć usunięty lewy jajnik a jeśli coś pójdzie nie tak i jeśli choroba się rozwinie to mogę zapomnieć o dziecku. dlatego ciąża była tak wyczekiwana przeze mnie i mojego narzeczonego. jesteśmy razem już dwa lata i jesteśmy pewni tego,że to był dobry pomysł. proszę zaoszczędzić mi komentarzy typu ''ALE SIE SMIEJE HAHAHA W TYM WIEKJU CIAZA WYCZEKIWANA BUAHAHHAHAHHHAHHAAHAH ciekawe od kiedy sie staraliscie '' bo to wcale nie podnosi na duchu. Mam nadzieję tylko ,że wszystko będzie w porządku...

Gość Marta_;)
wiem,że zabawa ale chcę trochę rozładować atmosferę w domu.. nie chcę żeby wszyscy byli smutni,że coś może być jednak nie tak..:(

Gość szz
Doskonale cie rozumiem. Moja rodzona siostra jest teraz w podobnej sytuacji. Myśle ze wybrałaś dobrze. A co do rozładowania sytuacji w domu, moze znajdą się inne sposoby. Weź mamę,babcie,siostry i poproś zebyscie razem robiły na drutach lub szydełku rzeczy dla dziecka, przy okazji spedzily podognie babski wieczor. Musicie nastawić się jak na wyczekiwaną chwilę a nie zagrożenie. Nie denerwuj sie,bo od tego napewnie nie bedzie lepiej. Kiedy szykowalam sie do wyprowadzki na studia,bardzo daleko, tez były obawy, strach i napięta sytuacja w domu. Siedzialam z mamą i siostra i robilysmy na szydelku kolorowe kwardaty ktore potem połączylysmy w ogromny koc. Składam go na 3 razy i jest wielkosci podwojnego łóżka ;p Musicie znalesc wasza metode na rozluźnienie

Gość Marta_;)
szz dzięki bardzo:) na pewno skorzystam:) może nawet jutro:) szczerze mówiąc mama sama złożyła mi wczoraj takową propozycję i nie wiedziałam czy to dobry pomysł..ale może warto spróbować:) Mama z babcią już wymyśliły imię dla chłopca:) mama i tata chcieliby wnuka,narzeczony też..ja chyba też więc dlatego chciałam sprawdzić i zrobić im taką niespodziankę;) miło by było gdyby wyszło,że będzie malutki chłopczyk;):):) SZZ napisz mi jeśli chcesz i możesz jak było u twojej siostry?? ma dziecko?? układa jej się, nie żałuje??:)