Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magiczna noc 2012

Po jakim czasie zaszlyscie w ciaze od podjecia decyzji o dziecku?

Polecane posty

Gość tyśka1204
Xilox - no no no zabłysłaś bo dopiero teraz poznałaś znaczenie słowa. Zuch kobietka :). A czy w ogóle zrozumiałaś to znaczenie :)? Nie potrafiłaś swoimi słowami napisać co to znaczy dywagacja? Tylko kopiujesz linki - jakoś tanio to wyszło :). Kobrietta - moja broszka, jak ja pisze i ty - ja tobie nie stwarzałam ale sama zaczęłaś to też miałam prawo wypowiedzieć się. Tobie królewno wszystko przeszkadza, i widzę że masz problemy interpersonalne skoro czepiasz się jak rzep psiego ogona, heh bo księżniczka musi zabłysnąć ą ę :).

"zabłysłaś"... tak, jak mówisz dziecino :) wszyscy głupi, sztywni, niewykształceni i z kijami w dupie - na szczęście, że się taka gwiazdka trafiła w twojej osobie :)

Gość kobrietta
ja skromna kobita jestem, gdzie mi do księżniczki noo ale skoro tak nalegasz to mów mi: PRINCESS-a :D śmieszna jesteś, ot co!

Gość hienka 26
Oj baby baby ;)

Gość tyśka1204
Ja gwiazdka? Gdzie? Z której strony? Kobieto, idź się puknij w głowę bo widzę że z nią jest coś nie tak. Taki zryty beret, matko :o. Co za buractwo. Sama reprezentujesz swój poziom, i jakoś nie potrafisz się bronić, cieńko to widzę, próbujesz być wyszczekana i nie wychodzi ci to, więc o co ci chodzi dziewczynko. Sama pokazałaś swoją kulturę, nie masz szacunku do drugiej osoby i widzę że jesteś niewychowana, to nie dziw się że ja jadę po tobie jak po psie. Zasłużyłaś w 100% na to.

Gość tyśka1204
Pseudo pirnceska :)

Gość tyśka1204
Wow wynalazłaś mój błąd w końcu, brawo :), to teraz przejdźmy do twojej pisowni... :)

Gość kobrietta
cieńko i zabłysła biją wszystko :D "A do ciebie zwracam się małymi literami bo przestałam mieć szacunek do ciebie." i kto tu bredzi o wolności słowa i szacunku do drugiej osoby, łłłooo matko co za hipokryzja :O

Gość tyśka1204
Same tego chciałyście. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, nie wiesz o tym?

Gość tyśka1204
"ale oczywiście musi się trafić w wątku miłośniczka "małpy" i "fasolki" :/" "Czy przyszła małpa, czy będzie fasolka" buhahaha i teraz nie wiadomo czy chodzi o zoo czy uprawe rolniczą na mini skale dziewczyny ja wymiękam jak czytam takie pierdy Wobec tego ja zaczęłam? Dalej tak twierdzicie? Zdążyłyście zapomnieć że 5-10 minut temu same zaczęłyście tą jatkę.

Gość tyśka1204
No właśnie i określenia tyczą się was - to typowe zachowanie ludzi spod budki z piwem. Jadą po każdym jak mogą, sami lubią wcinać się dyskusje i bójki, bardzo to podobne do was. Pokażcie na co was stać, co jeszcze pokażecie, pokażcie pazurki jeszcze bo mi wciąż mało :). Ujawnicie się bardziej, a ja przynajmniej pośmieję się :).

Gość tyśka1204
Niestety kochana, ale chodzi o sam fakt że zaczęłyście, po prostu jak dostałam takie pierwsze odpowiedzi od was, to od razu pomyślałam że jesteście po prostu wredne, bo nic innego do głowy nie przychodzi. Najpierw się bronicie, że nie jesteście sztywne, że jest ok z wami, że mam wolność słowo a wcale tak nie jest - same się gubicie w tym co mówicie. Od razu nie jechałam po was, tylko grzecznie się odcięłam, a potem było coraz ostrzej - to można po wpisach zauważyć. Widzę że macie zapewne takie uosobienie, wszystko wam przeszkadza, z wami to trzeba jak z jajeczkiem się obchodzić, czyżby macierzyństwo was na gorsze zmieniło co powinno być na odwrót? Że teraz po osobach które starają się o dziecko możecie nimi poniewierać? Na kafeterii wszędzie gdzie bym nie weszła na dany temat to opierują takimi slangami, i nigdzie nie spotkałam się żeby ktoś zniżał, a ja po prostu do tej społeczności dostosowałam się. Coś w tym złego? Myślcie trochę, zacznijcie lać na to co inni piszą w jaki sposób, bo brakuje w was tolerancji. Tyle.

Gość tyśka1204
Czy małpka czy miesiączka, co to za różnica, każdy wie że chodzi o jedno.

Gość nestea......
udało się w drugim cyklu. ale najpierw wczytałam się w obliczanie dni płodnych, bo wcześniej to mnie jakoś nie interesowało szczegolnie.