Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakompleksiona .

Jakie mam szanse na faceta?

Polecane posty

Gość Zakompleksiona .

Pzykro mi sie wczoraj zrobilo. czytalam temat jednej dziewczyny ktora dodala zdjecie swoich piersi. malutkich. mam takie same. kafeterianie odsylali ja do lekarza albo pytali jak moze sie z taka klata pokazac facetowi. i teraz zapytam panow: jesli jestem ladna, zgrabna, wysoka, zadbana, ale mam klatke ;jak mlody chlopak' to jakie szanse na wasze zainteresowanie? czy mam szanse tylko u pedofili? (mam 19 lat) nie chcialabym zeby sie mnie ktos brzydzil dotknac. strasznie to przezywam co pisalicie tej dziewczynie.

Gość szemrany_szmer
Jak masz łądna twarz i wszysko inne ok to zdecydowanie znajdziesz swoich amatorów, na bank !

Gość wfefff
Jasne, że masz szanse. :P

Gość koniec aktu I
jesli jesteś naprawdę plaska to szanse masz nikłe, no tak już jest, wiem, że to smutne:( ja na bank zbierałabym na implanty, widać, że ty też nie czujesz się dobrzez w swojej skórze skoro pytasz ludzi na forum, albo przestań się tym zadręczać i zaakceptuj siebie albo zrób implanty i problem zniknie

Gość Zakompleksiona .
tylko ja mowie o prawdziwie malych piersiach. ktore ktos nazwal choroba. a75 musi miec push up, zeby nie odstawal. ogolnie wygladam dobrze, ale jestem totalnie płaska. nie mialam takiego kompeksu, ale jak przeczytalam wczoraj te wszystkie rzeczy to mi sie chce plakac

Gość pan amator 29
lubię, jak dziewczyna ma piersi, małe ale jednak, to mnie bardzo podnieca, nie wiem co bym czuł; gdyby ona była płaska jak ja, jakoś dziwnie by było, fakt, że oprócz ciała jest jeszcze osoba ale bez piersi to jak u faceta bez penisa

Piersi to nie wszystko, daj spokój i nie zamartwiaj się. Mówisz że jesteś ładna, zgrabna i zadbana, więc pewnie sporo facetów się za Tobą ogląda, tylko o tym nie wiesz ;)

Gość Zakompleksiona .
nie pociesza mnie to. moze jakis pan ma taka dziewczyne i moglby sie wypowiedziec co czuje jak ja dotyka? jak dotykal pirwszy raz? czy ktos rzucil dziewczyne z powodu takich piersi?

Gość Zakompleksiona .
takie jak ona ;/

@może to cię pocieszy? Przecież to jest jakas porażka, a weź tu jeszcze zrozum że ludzi to kręci o.O

Gość jegokochanka
no dobra, wal do hirurga

Wez powiedz ile masz wzrostu i ile ważysz

Gość rewrrqwerqw
ja pierdole, ale masz problem... zrób sobie dzieciaka albo powiększ cycki jeśli ci to przeszkadza i po bólu :classic_cool:

Gość hfhngchngfh
tez mam takie... mojemu chlopakowi sie podoba ;] ciagle mnie tam glaszcze... choc tylko delikatnie wystaja jak dziewczynei na fotce

Gość Boochaj
ruchałbym cię jak reszta ładna skąd jesteś ?

Gość Zakompleksiona .
173 i 58kg. czyli moga sie podobac? tylko gdzie ja znajde takiego... ja jestem z wielkopolski

Gość Zakompleksiona .
ma sobie zroobic dzieciaka? jak wlasnie o tym mowie ze wstydze sie rozebrac. mam podejsc do obcego typa i poprosic o łyzke spermy?darujcie sobie. ja ptam powaznie, bo mam problem. a na operacje skad mam niby wziac kase? mam 19 lat, 400 zł miesiecznie kieszonkowego ;/

Gość Boochaj
szkoda, że tak daleko, ale może wyślesz mi swoje fotki nagie ? tak bardzo chce mi sie sexu :( jesteś dziewicą ?

To najzwyczajniej w świecie jesteś szczupła, byś przytyła z 5 kg i byś zobaczyła różnicę, a dalej bys bardzo dobrze wyglądała. Jesteś na granicy niedowagi wg wskaznika BMI. Powiem Ci tak, w cenie jest naturalność a nie sztuczność i plastik. Ja osobiście lubie jak dziewczyna nie ma strasznie wielkich ;)

Gość Boochaj
fajna dupa jesteś, jak mówiłem ruchałbym cię wyślesz fotki ?

Gość Zakompleksiona .
ale nie powiesz, ze lubisz jak ma takie ja ta na zdjeciu, co? a zdjec nagich nie wysylam chyba ze juz bede zupelnie zdesperowana. i tak dziwica nikt mnie nigdy nago nie ogladal.

Gość Zakompleksiona .
a jak przytyje to mi idzie w brzuch, probowalam juz. tylko przed okresem sa wieksze, widoczne golym okiem mozna powiedziec. ale to 2 dni i znika. dalej decha

Gość Boochaj
j atam wole taką dziewynę z małymi bo jak już bym sie z taką chajtnął fajną szczupłą to nie miała by rozstępów a na starość nie miałaby cycków przy pempku, pozatym rozstepy są dużo gorsze i wstrętne, a no i jak będziesz w ciąży to ci troche urosną więc lepiej znajdz sobie faceta żeby cie zapylił :)

Gość Zakompleksiona .
ale ja nie chce byc w ciazy;/ urosna a potem opadna i co? ja tylko pytam co panowie na to. czy moga sie mnie brzydzic? czy moga mnie wyśmiac? zostawic?

Gość Boochaj
zresztą pewnie nosisz push upy więc wylane w to pamiętaj dla faceta najbardziej liczy sie spojrzenie innych facetów, a jak idziesz na ulicy i jesteś fajna dupa z twarzy i masz fajną szczupłą figurę, nogi i ciałko to przecierz nikt nie bedzie patrzył co masz pod spodem i sie przyglądał czy to pusz upek czy nie pomyśl jakbyś miała krzywy ryj to nic by ci nie pomogło.

mysle ze nawet jak bysm miala duze cycki to masz zjebana twarz i zla figure i to raczej przez to jestes sama

Puszczanie swoich nagich fot to rzeczywiscie akt czystej desperacji i zdecydowanie odradzam ;) Przy tej wadze i lekkim przytyciu watpie żeby było widać, że mCi wchodzi w brzuch ;) Mówię poważnie, przytyj z 5kg i bedzi lepiej, ale nie w tydzień tylko systematycznie, to i efekt będzie odpowiedni. Tak na marginesie w brzuch to idzie facotem, więc juz w ogole nie wierze w Twoj obiektywizm odnośnie Twojego ciała ;) Co do zdjęcia, to nie powiem że jestem fanem takich, ale są do zaakceptowania jak dziewczyna mi sie podoba.