Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakompleksiona .

Jakie mam szanse na faceta?

Polecane posty

Gość Boochaj
a no i szczuple lepiej sie roochają :) bardziej wygimnastykowane :D

Gość Boochaj
dobra no dawaj fotke figury ! dupa nogi no i cyce :D

Gość Zakompleksiona .
nie mam zjebanej twarzy;/ i nie chodzi mi o chodzene po ulicy i wzrok innych. tylko wyobraz sobie sytuacje lozkowa. np nosze ten push upek, dochodzi do pierszego seksu, facet mi sciaga ten push upek i co? mowi, ze ma mleko na gazie? czy piesci z zachwytem, bo watpie ;/

Gość Boochaj
e no chyba oszalałaś przecierz on ci bedzie pieścił cipke a nie twoje cycki, najpierw zdejmiesz gacie to na cycki nie zwróci uwagi bo zacznie ją lizać zanim zdąrzysz sie rozebrać do końca :)

Gość Zakompleksiona .
;/ jaa chce sie tylko podobac. zeby mi facet nie powiedzial zebym sie poszla leczyc. albo ze mam mniejsze niz on. alnbo ze musialby byc pedofilem..

Gość Boochaj
ale mam ochotę bzyknąć taką jak ty szczuplutką wysoką no i z ładną buźką :) nie wybierasz sie może na pomorze ?

Boochaj masz racje ale jesli rzeczywiscie temn zjebany ryj to ci zadne cycki nie pomoga a tutaj sobie mozesz pisac ze jestes zgrabna i ladan wszyscy tak pisza to tak jak zapytac sie kierowcow czy jexdzi lepiej niz srednia krakowa to 90 powie ze tak a statystycznie tylko 50% moze lepiej jezdzic niz srednia

Jezeli facet z którym bedziesz bedzie Cie darzył jakimś uczuciem, to na pewno nie ucieknie, no chyba że z pierwszym lepszym bedziesz chciała iść do łóżka, to moze się wydarzyc wszystko. Ja tam i tak będę Ci radził, żebyś przytyła, to rozmiar piersi się zdecydowanie powiększy i wyleczysz się z kompleksów.

Gość Zakompleksiona .
no dobra to mam zjebany ryj. a gdybym nie miala i byla sliczna i cudowna to co? co z tymi piersiami? stanowilyby problem?

Gość Boochaj
dla mnie nie :) dobra to kiedy wpadniesz na Pomorze stracić dziewictwo w miłym towarzystwie ? i nie przytywaj mi do tego czasu !

Gość Zakompleksiona .
ale ja nie chce sie umawiac na zaden seks. dziewictwo nie stanowi dla mnie problemy, i chce czekac na jakies uczucie i wtedy seks jak juz. tylko chce faceta zeby to akceptowal. i jak mowila dziewczyna wczesniej ze jej facetowi sie podobaja jej male piersi ze ja czesto tam glaszcze. chce takiego

Gość Boochaj
ja cie pogłaszcze słonko gdzie tylko zechcesz :)

Gość Zakompleksiona .
ty chyba tez jestes desperat, nie:P

No i właśnie o to chodzi, na tym polega uczucie. Po przykładzie tamtej koleżanki widzisz, że chłopak jej nie uciekł, a wręcz przeciwnie, nie zauważa problemu w wielkości i pieści mimo wszystko :) Troche wiary w siebie

Gość Boochaj
dlaczego tak sądzisz ? poprostu podobasz mi sie z opisu lubie takie dziewczyny wysokie i szczupłe, a byś wpadła to bym ci trójmiasto pokazał :P

Nie przesadzaj, ja kiedys zakochalem sie w dziewczynie ktora jest deska i oddałbym wszystko by ją mieć. Przyciągnęła mnie jej piękna buzia i włosy oraz zgrabna sylwetka - bo to są najważniejsze cechy w urodzie kobiety.

Gość Zakompleksiona .
wiara w siebie. do wczoraj wierzylam tylko jak to wszystko przeczytalam co pisali tej dziewczynie to sie zaczelam zastanawiac. ona lubila swoje piersi, ja nawet tez nie mialam z tym problemu. tzn wolalabym miec nieco wieksze ale nigdy jakos specalnie sie nad tym nie zastanawialam. az do wczoraj.

Gość Boochaj
"Przyciągnęła mnie jej piękna buzia i włosy oraz zgrabna sylwetka - bo to są najważniejsze cechy w urodzie kobiety." nic dodać nic ująć.

Gość Zakompleksiona .
taki sobie gosciu, ale mnie pocieszyles:) dlaczego nie jestescie razem?

Gość Boochaj
ej no daj chociarz fote :(

zakompleksiona cycki to nie jest jakis artefakt cos najwazniejszego dla faceta najwazniejszae zawsze jest wciecie w talii tylek nogi i piersi na rowni i nie wielkosc tylko ksztalt i oiczywiscie twarz

To jest dobiero straszne, przeczytałaś glupi temat, w którym była wiekszośc wypowiedzi trolli internetowych i jeszcze sie tym przejmujesz. Teraz dostajesz pełno wypowiedzi, że się takie facetom podobaja, ale dalej wolisz wierzyć internetowym idiotom, który zrobią wszystko by komus humor zepsuć. Masz tu już swoją rzeszę fanów, więc nie smuć sie już ;)

bo ona miala inne plany :] Tak czy inaczej - wielkość piersi nie jest wyznacznikiem kobiecej urody, pamiętaj o tym, a jeśli jakiś kretyn kiedyś Ci powie inaczej, to znaczy iż nie jest Ciebie wart.

Gość Zakompleksiona .
pocieszyl mnie ten jakis facet tak naprawde. chcialabym zeby mnie ktos tak pokochal. az sie wzruszylam jak go czytalam

Gość Zakompleksiona .
taki sobie gosciu* o wlasnie :) on mnie pocieszyl

Gość Boochaj
ja bym cie pokochał jakbyś była fajna :)

Gość Zakompleksiona .
A Boochaj mnie za to rozsmiesza:P dzieki chlopaki. i tak bede o tym myslec ale troche mi lepiej juz. dla kobiety to naprawde problem. nie wiem czy moze byc gorszy defekt.

Gość Boochaj
ojeny załamany jestem nie dałaś mi sie zaprosić tutaj do mnie no i nawet fotki nie będzie :( smutno mi.

Nie ma za co ;) i wiesz, kiedy ją dotykałem to najbardziej kręciło mnie właśnie to, że jest taka śliczna i zgrabna... jak na ironie lubię duże piersi, ale jej nie zamieniłbym na żadną inną, nawet biusciastą. Prawdziwy facet zobaczy w Tobie to piękno które posiadasz, nie pytając o rozmiar biustu.

Gość Zakompleksiona .
a miales kiedys seks z taka dziewczyna?