Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie?

dlug w revenue

Polecane posty

Gość co myslicie?

Moj szwagier mieszkal w UK, pobieral calkiem spory child tax credit, ostatnie dwa miesiace swojego pobytu nie pracowal juz na kontrakcie a zalozyl wlasna firme. Firma szybko sie rozleciala, nie przyniosla zadnego zysku ale przez te 2 miesiace pobral ponad 2 tys funtow z revenue. Teraz na jego stary angielski adres przychadza od nich listy ze te pieniadze ma natychmiast oddac, on ma to generalnie w dupie, listy kazal odsylac. Kilka razy mu mowilam zeby cos z tym zrobil ale on twierdzi ze nie ma sie czym przejmowac. nie wiem czy ja jestem jakas glupia ale nie sadze zeby mu taki dlug podarowali... Czy ktos mial podobne doswiadczenia?

Gość edabrowska
Nie daruja. Ja oddaje 273 w ratach i noe ma problemu. Uczciwie

Gość podaj w revenue jego
adres niech tam do polski mu listy sla a tobie dadza spokoj. szwagier poprostu zlodziej jest co to bagna na zwyklym Polakom tutaj robi. Gnoja trzeba zglosic. Ty jak potem bedziesz chciala jakas pomoc lub kredyt nie dostaniesz przez wlasnie takiego cwaniaka...

Gość ty rowniez mozesz miec
problemy z kredytem podajac ten sam adres

Gość co myslicie?
Wydaje mi sie ze oni maja jego adres w Pl bo pobieral tez rodzinne i podawal wtedy. Ja pod tym adresem juz nie mieszkam, mieszkam w domu obok, tam chodze czasem sprawdzac czy sa jakies listy do nas, te do niego odsylam do revenue z adnotacja ze tam nie mieszka.