Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfhgjbjp

w jakim wieku się wyprowadziłyście - temat na innym forum

Polecane posty

Gość feger.
ja się wyprowadziłam w wieku 19lat i utrzymywałam się sama nikt mi nie pomagał i nie żyłam z prostytucji itp dodam że miałam gdzie mieszkać i nie płaciłam za wynajem ( z mieszkania tylko rachunki)

Gość blablala
Ło matko, to ja mam 22 i nadal z rodzicami mieszkam. Ale tylko do maja. A tam 17, 18..

Gość 19. wyjechalam z polski
nie bylam prostytutka...;/

Gość mańka.dzik
no ja też miałam 19 i już utrzymywałam się sama 600zł moja pierwsza wypłata ha ha:)

Gość trochę to dziwne
A ja wiem. Mnie sytuacja życiowa zmusiła do wyprowadzki w wieku 23 lat. Zarabiałam nieco ponad 8 stów. Pomagała mi troszkę babcia. Stancję wynajmowałam najtaniej jak się da. Musiałam to się utrzymałam. Ale sielanka to nie była :o Nie mam czym się chwalić tak jak tamte :o

Gość blablala
No 19 to jeszcze ujdzie..

Gość Mska..
ja mieszkam jeszcze z rodzicami a mam prawie 22 lata i dla mnie to żaden wstyd..a są w tych czasach do tego warunki żeby sie wyprowadzić iść na swoje??no pytam sie za 1500 brutto?bo wiekszość osób pracuje właśnie za tyle lub jest bezrobotna!

Gość 10 tys
ja w wieku 14 lat do internatu , potem już w domu nie mieszkalam , fakt kasę z domu dostawałam

Gość 19. wyjechalam z polski
nikt nie mowi z wstyd mieszkac, ale twierdzenie ze kazda byla dziwka jest przykre i nieprawdziwe

Gość blablala
Ja pracuję od 16 roku życia. Od 19 na całym etacie. Ale dzięki temu odłożyliśmy z moim na mieszkanie, no bo moi i jego rodzice akurat spoko są. Ale czasem żałuję tego tyrania jak niewolnica, bo kiedy moi znajomi bawili się po dyskotekach ja albo pracowałam albo uczyłam się na kolejny egzamin.

Gość feger.
ja też czasem żałuję że szybko z gniazdka wyfrunęłam , bo u rodziców było wygodnie i więcej bym odłożyła... ale w gruncie rzeczy nie mam na co narzekać

Gość o kuurwa jakie wy wszystkie
samodzielne za młodu :) jakie stawki miałyście?:)

Gość blablala
A ja szybko nie wyfrunęłam, bo pracowałam, żeby odłożyć na swoje. Niby też nie powinnam narzekać, bo dobrą pracę mamy a przecież dzisiaj jest tak ciężko z tym. Ale chwilami mam wrażenie, że takie najbardziej beztroskie lata mi umknęły. No ale coś za coś.

Gość blablala
Ty tam powyżej. Przecież nie każda od razu zostaje dziwką. Iść na swoje można np. z chłopakiem, przyjaciółką i zapierdzielać w sklepie. No ale ja się nie wypowiadam, bo jeszcze z rodzicami mieszkam.

Gość blablala
np ja się cenię - 200 złotych za godzinę,zwykły seks, żadnych perwersji i tylko w gumce.

Gość Agatka.
ja mialam 20 lat, wyjechalam na studia i poszlam do pracy, wynajmowalam pokoj na spole z roznymi osobami, innymi studentkami i fajnie bylo, teraz mam 24 i dalej tak zyje:)

Mój podszywie, a co tak mało? I zapomniałeś dodać, że facet musi być czysty :P Kocham te podszywające się gimgówna.