Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baranekszon

jakie sa wasze zarobki

Polecane posty

no ty dziwko napewno masz spore ! al to dobrze moze zrobisz sobie rekonstrukcje piz.y bo masz juz jak studnia

Gość Jo-------anna
Moje nieduże, wręcz nie ma ich prawie wcale - 1350 na rękę (nauczyciel),faceta wystarczające 5500. Niewielkie miasto na mazurach, gdzie nie jeździ się 45 minut do pracy i nie płaci 1500 zł za wynajem kawalerki.

Gość baranekszon ty prostytutko
studnie to masz z dupy zrobiona

Gość patrycja 26 konin
600zl buahahahahha baranekszon idz spac bo sie osmieszasz wiesniaku smierdzacy knurem

Gość Jo-------anna
A macie dziecko? Jak wam właśnie idzie,bo ja się spodziewam i się zastanawiam ile to wszystko może kosztować. ;)

Gość patrycja 26 konin
mnie praniee dywanu jak syn na niego ciagle sra wyynosi z 800zl miesiecznie, wiec baranekszon nie miej dzieci bo ci ni starczy darmozjadzie

mamy dziecko na poczatku kosztowalo nas ok 500 zl na miesiac pieluchy mleko szczepionki deserki obiadki,terz gdy dziecko ma juz 3 latka to wydatki sa duzo duzo mniejsze.

Gość patrycja 26 konin
a jak sra wam na klate to sie nie myjecie? nie liczysz kosztow?

Gość baranekszon znalazla prace na
trasie . dobra fucha. polec kolezankom

patrycja malolacie idz spac bo sie nie wyspisz do szkoly.biedactwo pewnie sama srasz bo masz tylek zorany przez wibrator haha

Gość odpowiadam na pytanie autorki
srakie;]

a co zazdrosisz ze 600 zl lepsze to niz wcale albo dawac dupe obrzydliwym smierdzacym kutasom

Gość patrycja 26 konin
no jak 26 latki chodza do szkoly to wspolczuje tobie niedorozwiniecia umyslowego prostytuto. chyba ci penisy mozg uszkodzily, bo juz nie myslisz...ps. nie musze rano wstac, bo jestem szefem wszystkich szefow i pracuja na mnie takie parobki jak ty za 600zl

Gość patrycja 26 konin
tak ci mama dala na imie? ladnie, naprawde ladnie:) dobranoc! jutro rano musisz isc stac na trase

Gość olewajcie głupie wpisy
Ja - 1.700 zł mąż - 1.650 + 2.000 (dwa etaty)

ja obecnie ok 400zl plus prezenty od czasu do czasu (pomagam popfrzedniej firmie i tlumacze im papiery nie mam serca w ich obecnej sytuacji brac wiecej). Dodatkowo mam jeszcze jedna 'prace' ale to tez wykonuje za darmo, dla przyjemnosci i zeby nie miec dziury w cv. Szukam pracy na pol etatu obecnie ( a ciezko bo wszystkie fajne i wartosciowe oferty sa dla osob niepelnosprawnych z ofertami ngo's na czele gggrrr). Acha i jeszcze studiuje wiec doplacam 1100zl na semestr lol

Gość matka z Polski B
ja - 2400 mąż - 3600

Gość fajna babeczkaaaa
ja 1700 w prywatnej firmie, mąż różnie ok. 5-10tys. własna dział.gosp.

Gość niepowiemkto1
ja ok. 4500 na netto mężuś ponad 5000 netto

Gość dsfaa
2800 na ręke

Gość mama z administracji
wszyscy ciągle psioczą,że budżetówka za dużo zarabia-otóż moja pensja netto to niespełna 1670zł-mam mgr, jestem dyplomowanym urzędnikiem,pracuję w Warszawie od 7lat. A mój mąż-właśnie zaczął studia inżynierskie (jest na drugim semestrze-obecny poziom wykształcenia średnie techniczne ) pracuje w prywatnej firmie pod Warszawą i zarabia ponad 6000 netto miesięcznie. I jeszcze się ze mnie naśmiewa...

Gość fajna babeczkaaaa
mama z administracji - ja tez mam mgr - ekonomia i zarabiam jak zarabiam. Mąż ma średnie - technik przemysłu spożywczego. Teraz wiem, że szkoła nie ma w tych czasach nic wspólnego z dobrymi zarobkami. Albo ktoś jest operatywny i ma swoją dział. albo ma plecy, albo zarabia grosze.

Gość niepowiemkto1
zależy kto gdzie wyląduje, my z mężem mamy papier i wykształcenie i źle nie jest, ale też trzeba było sie postarac, zeby cos tam osiągnąć

Gość mama z administracji
Wiesz fajna mi jest przykro,bo jak powiem wśród znajomych,że mało zarabiam to nagle święte oburzenie-jak to przecież budżetówka to ma takie zarobki-ja po tych latach spędzonych w pracy to pewnie-po pierwsze siedzę cały dzień na dopie i kawkę popijam,a po drugie zarabiam co najmniej z 5tysięcy. A tu zonk 2250brutto i nawet śniadania już nie biorę bo nie ma kiedy zjeść. Może prezesi, posłowie to zarabiają dużo,ale taki szary pracownik niewiele ponad połowę średniej-połowę średniej podkreślam. Mnie jedyne co trzyma w pracy to to,że ją lubię i wiem,że pomagam ludziom.

Gość niepowiemkto1
mama z administracji a gdzie pracujesz?

Gość mama córeczkiii
mama z administracji- zgadzam się z Tobą ja też pracuję w budżetówce, mam skończone studia wyższe-mgr plus podyplomówkę, pracuję w sądownictwie za niecałe 1800 na rękę (pracuję tam od 8 lat) zenada