Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka29_p

Dziwny Facet.....

Polecane posty

Gość Iwonka29_p

Poznałam faceta 29 lat, ja mam tyle samo, strasznie mi sie spodobał, no i zainicjowałam jako pierwsza dotyk, on po chwili odwzajemnił, ale szybko się wycofał, tłumacząc się śmiesznie, sorry ale mam kogoś itp itd....i teraz jestem w rozsypce, o co mu chodzi? jak facet mógł odmówić? ja go dalej dotykałam, ale odsunął moje dłonie od siebie. Jak to rozumieć?

Gość DonPuccini
Inflacja ostatnio podskoczyła.

Gość Iwonka29_p
nikt się nie wypowie?

Jak to jak mógł odmówić? Sama nie miała byś problemu gdyby ktoś Cię dotykał podczas gdy była byś z kimś w związku? Nie brzmi to na zbyt wierne partnerowi nastawienie...

Gość manager1712
Nie możesz tego przeboleć bo wydaje Ci się że jesteś taka zajebista że jak dotkniesz jakiegoś faceta to on rzuci swoją kobietę i pójdzie za tobą jak koń z klapkami na oczach?

Gość Iwonka29_p
Myślałam, że dotyk załatwi wszystko. A on okazał się twardy i nie chciał nic więcej. Czy facet musi być taki nieczuły? :(

Wybacz, ale to Ty brzmisz dla mnie bezdusznie i nie czule... Facet jest w związku, kochają się i jest wierny. Ty natomiast kompletnie ignorujesz jego, jak i jego partnerki uczucia. Kompletnie się od Ciebie odbijają niczym piłeczka pingpongowa od ściany. To brzmi trochę nie czule dla mnie...

Gość Kur.ew nie brakuje
Jestes kure.wka i musisz sie do tego przyznac. Chcesz zniszczyc komus zwiazek? Lepiej uwazaj, wszystko wraca.

Gość Kur.ew nie brakuje
To co zrobisz komus zlego, powraca do ciebie predzej czy pozniej.

Gość kromsky
Prowo 😴

Gość Iwonka29_p
PODSZYW 03:40 [zgłoś do usunięcia] Iwonka29_p Myślałam, że dotyk załatwi wszystko. A on okazał się twardy i nie chciał nic więcej. Czy facet musi być taki nieczuły?

Gość 54555555
wydaje mi sie ze dotykal cie bo hmmm typowy meski odruch ale szybko sie zorientował ze nie warto