Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieszany

wierzyć, czy nie wierzyć?????

Polecane posty

Gość zmieszany

Witam Panie. chciałbym się was poradzić w pewnej sytuacji. Otóż zaczałem spotykać się znów z moją byłą. mielismy 3 lata przerwy, w tym czasie ona wyszła za maż i się rozwiodła, wróciła do Polski z Anglii no i jakoś tak wyszło, że trafiliśmy na siebie i znów zaiskrzyło. Natomiast problem tkwi gdzie indziej. Wynajmuje mieszkanie z dwójka współlokatorów, jakimś chłopakiem i dziewczyna. Sytuacja jest o tyle dziwna, że owy chłopak jak to sama mi powiedziała "cały czas powtarza, że oni i tak bedą razem". Ona twierdzi, że między nimi nigdy nic nie było itd, ale do swojego mieszkania nie chce mnie zaprosić. Dodatkowo fakt, że ów kolega przyjechał razem z nia z anglii i że po wyprowadzeniu się od męża mieszkała na jakiejś "spędówie" w Anglii tam gdzie ten chłopak, nie świadczy o tym dobrze. Więc wierzyć, czy nie wierzyc i podjąć jakieś działania??

Gość kromsky
Ta praca w Anglii chyba nic nie warta, skoro po powrocie musi wynajmować mieszkanie z jakimiś 2 kolesiami:o Może ona sobie coś tam kręci z tamtym i woli, żeby nie doszło do konfrontacji między Wami. A może ją od przybytku głowa nie boli i Twoja obecność podnosi jej poczucie wartości i mile łechce ego. Jaki jest Twój status materialny? Nie chcę sądzić, że ona tutaj może na coś liczyć z Twojej strony. Ogólnie jednak mam wrażenie, że kobieta nie zasypuje gruszek w popiele. Ile lat ona ma? (i TY?)

Gość frau fouu
nie widzisz ze to na kilometr smierdzi wałem ? obydwóch robi w hoooja najlepiej jak skontaktujesz sie z tym gosciem i powiesz ze jestes z nia i nie zyczysz sobie jego unizgów wtedy sie dowiesz co jest grane i porównacie który ma wieksze poroże bozeee ze tacy naiwniacy sa na swiecie

Gość gryws
ja bym sie wkurzyl gdyby mi tak ktos powiedział :(

Gość zmieszany
z tą pracą w anglii i jej pieniędzmi to dłuższa historia, nie bedę przytaczał. Mója status materialny jest bardzo ok, aczkolwiek nie daje jej żadnych pieniędzy, ani zadnych prezentów. Ja mam 28 ona 26 lat. Właśnie mi tez to śmierdzi przekrętem, ale chciałbym jej wierzyć- podobno zaufanie to podstawa. Ona doskonale wie, że jedno kłamstwo w moją strone zakończy naszą znajomość. Z tego wszystkiego to są dwie opcje moim zdnaiem. Albo stawiam warunek, że zmienia mieszkanie, albo olewam wszystko w tym i ją i zobaczymy co się wydarzy.