Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrezygnowana :/

Proszę doradźcie , infekcja pochwy

Polecane posty

od jakiegoś czasu mam upławy zazwyczaj mleczne lub żółte o nieprzyjemnym tak jakby "drożdżowym" zapachu.. nic nie swędzi ani nie boli i pytanie czy są jakieś leki bez recepty, jakieś globulki dopochwowe ? trochę mi wstyd isć do ginekologa... bo dbam o higienę a tu takie coś.. da się to wyleczyć na własną rękę czy ginekolog jest niezbędny? Moja mama no mówiła mi, że większość takich globulek jest bez recepty. Proszę doradźcie.

czy Vagical moze pomóc ? jakoś złagodzić zanim udam się do ginekologa?

Gość Bardzo polecam_
globulki bez recepty - Albothyl. Co ważne-działają tylko na chorobowo zmienioną tkankę, nie naruszają zdrowej. Bardzo ładnie wszystko się goi, usuwa stany zapalne, ranki itp. Podczas używania mogą wydostawać się z ciebie takie jakbyh strzępy "mokrej chusteczki". To jest właśnie złuszczona chora tkanka. Mnie pomógł na nadżerkę :) http://www.albothyl.pl/

Gość Bardzo polecam_
* jakby -miało być. Po kuracji albothylem polecam jakieś globulki które zakwaszą ci środowisko.

z probiotyków to lacibios femina najlepszy, ale mi to wygląda na bakterie w pochwie skoro jest nieprzyjemny zapach. vagical może trochę pomóc. alothylu nie polecam. jest okropny :(

Gość Do janiołek
Może byś łaskawie nie zniechęcała kogoś do leku który ktoś polecał, co? Takie zachowanie jest bezczelne. Jeżeli ktoś prosi o radę, a inna osoba mu odpisuje, co może mu pomóc, to po jaką cholerę się włączacz i deprymiujesz cudzą radę. Tobie nie pomógł albothyl to nie pomógł. Komuś pomogło więc radzi wziąć te globulki. Skąd wiesz czy nie pomogą je te globulki? Jasnowidzem nie jesteś :-o Nie polecam lacibios femina i vagicalu. Są bezndziejne. :-o :-o

Gość najakale
Koniecznie zgłoś się do lekarza. Nie wolno bagatelizować stanów zapalnych. Ja tez kiedys często łapalam różne infekcje, więc wiem o czy mówię. A tak na marginesie, to podstawą jest dobry płyn do higieny intymnej. Ja uzywam ostatnio Intima Protective i uważam, że jest świetny. Łagodzi i redukuje drobne infekcje i wspomaga naturalną barierę ochronną okolic intymnych. Polecam

Gość albercikowa
koniecznie idz do ginekologa. wszystkie skuteczne leki są na receptę. bez recepty możesz kupić lactovaginal, pomoże przywrócic flore bakteryjną w pochwie i maść clotrimazolum jeśli poczujesz swedzenie.