Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fararia

Miszczak rozpatruje zwolnienie Pieńkowskiej z Dzień Dobry TVN

Polecane posty

Gość fararia

oby udało sie wyrzucić tą przebrzydłą mądralińską babę trzymajmy kciuki, wysyłajmy maile może na wiosnę już nie będzie tej małpy !

Gość fararia
tu skopiowałam komentarz z arykułu: gwiazdy TVN zawsze mieszają Polaków z błotem. To takie cisze upokarzanie ukryte między wierszami. Nigdy żadnych pozytywów, zawsze psioczą i robią sobie lożę szyderców z Polaków. Co mnie wkurza w TVN? Że każą nam ciągle naśladować zachód i serwują nam ogłupiającą papkę. gdzie programy o historii, o kulturze, o tradycjach, o książkach, muzyce, przyrodnicze, edukacyjne?? Czemu ciągle ten chłam z USA? Czemu w TVN szydzą z naszej historii, robią wszystko, abyśmy czuli wstyd z własnego państwa i tożsamości narodowej?? Dlaczego deprawuje się katolików? Przecież stare dewotki, które najbardziej widać, bo najbardziej krzyczą to jakiś margines, a co z całą resztą normalnych katolików? Wkurza mnie to wszystko, bo nie po to, nasi dziadkowie przelali krew za wolną Polskę (tak tak, dokładnie tak - oddali życie i to wcale nie wyolbrzymianie, tylko czyste fakty, po prostu fakty!), żeby teraz jakieś pajace mieszały Polakom w głowach i jeszcze kazali się za to wstydzić

Gość ejże
Co z tego, że nawet ją zwolni. Na jej miejsce zatrudni nową, może ładniejszą, może młodszą ale polityka stacji będzie taka sama, zmieni się tylko osoba.

Gość fararia
ale Pieńkowska nie nadaje sie do luźnego programu, jest sztywna, oficjalna, wszystkich poucza , strofuje, uważa że jest gwiazdą ,wyszydza

Gość ejże
No taka już jest. Ale jak Ci się nie podoba nie włączaj TV jak ona prowadzi. Ja tez nie przepadam za nią i jej nie bronię, po prostu umiem korzystać z pilota :D