Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NetTo

jak zaczac chodzic do gin.prywatnie

Polecane posty

Gość NetTo

Witam wszystkie panie!:-) z podejrzeniem o ciąze poszłam do lekarza na NFZ drugi raz zapisałam sie tez na fundusz...ale ze ciaża jest potwierdzona chciałabym zaczac chodzic prywatnie do tego samego lekarza.Tylko tu jest problem--jak zaczać?? Zapytac sie w prost? niemam pojecia, prosze o dobre rady pozdrawiam!

Gość zouo
no jeśli przyjmuje orywatnie to n ajprosciej się po prostu prywatnie umówić. Jaka w tym filozofia?

Gość cynamonowe lulu
jak to jak-normalnie!! jezyka w gebie nie masz? o litosci, same nieogarniete sieroty:O

Gość 6661asi
nogi rozkladac umie . taka dorosla ba nawet w ciazy jest!! a umumic sie na wizyte nie umie..ojojsu gdzie ja jestem a ajk dziecko zachoruje to tez nie bedziesz umiec do lekarza sie umowic?? a wogole masz kase na wizyte? bo to jak mozesz nie woiedziec kosztuje oki 150zl

Gość NetTo
ale zapisuje sie u niego w gabinecie i o to chodzi jak mam mu to powiedziec

Gość cynamonowe lulu
kuzwa, normalnie!!! panie doktorze, chcialabym zapisac sie do pana na prywatna wizyte".. co w tym jest trudnego???????????????????????????????????

Gość miedzynarodowka 32666666666666
rozkladac umie . taka dorosla ba nawet w ciazy jest!! a umumic sie na wizyte nie umie..ojojsu gdzie ja jestem a ajk dziecko zachoruje to tez nie bedziesz umiec do lekarza sie umowic?? a wogole masz kase na wizyte? bo to jak mozesz nie woiedziec kosztuje oki 150zl dokladnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co tu dziwnego?? i trodudnego?????????????????? masz kase?a wiesz jak sie zachowacw gabinecie czy nie ?

Gość cynamonowe lulu
mysle ze autorka to ma gora z 17 lat:D:D:D:D