Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chujogrom

Dlaczego jak jadę rano

Polecane posty

Gość chujogrom

do pracy i stoję w korku to widzę same smutne twarze.

Gość bingobingo
a z czego maja sie cieszyc? trzeba wczesnie wstac, zimno, spac sie chce, w perspektywie caly dzien w robocie, czesto za marne grosze... daj spokoj... doroslosc jest do dupy...

Gość miedzynarodowka 32666666666666
dokladnie z czwgo sie cieszyc ze dymaja za 1300 zl i polowwe albo i wszystko na olaty? praca, dom, zero rozrywek.. i czlowiek zaraz umze i nawet nie bedzie wiedzial po co zyl...

Gość :))))))))))
a myśl że trzeba będzie pracować do 67 to już w ogóle nie cieszy...

Gość kapelusikk
jak byśmy mieli zasiłki za nic nie robienie w wys. 3-4 tys. jak w stanach lub grecji to na pewno bylibyśmy uśmiechnięci

Gość kaszkai
Ja przyznam, że mam taka smutną twarz rano, jadę z obcymi ludźmi niesympatycznie wygladającymi, jacyś faceci gapią się na mnie obleśnie w takiich autobusach. Nie lubię po prostu komuniakcji miejskiej, czasami ludzie cię tam obgadują, zwłąszcza jakieś grupki głupich nastolattek...

Gość Yachu Chrystman
Jak to śpiewał Bogdan Smoleń w 1980 roku : " Ludzie, czemuście tacy smutni / przecież jedziecie do pracy "

Gość miedzynarodowka 32666666666666
i te smrody faceci smierdzacy kacem. waliz z oladka alkoholem i czosnem w oczach pustka fujj niecierpie, harchanie, kaszlenie, ciaganie nosem.. masakra jak ludzie z buszu..i te rozm. telefoniczne rozpierdalaja mni jak nad uchem napiedrdala ktos o pierdolach ..

Gość inwestor giełdowy
bo musisz co dzień zapierrdalać do tyrki :D

Gość jak to jest?
a czemu nikt nie pomysli o biednym kierowcy? on musi sie ze wszystkimi uzerac codziennie :D i jakos nie narzeka :D ps. kapelusikk, jego skarpety tez bys wąchal po calym dniu?

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
Powinni się cieszyć bo jadą do pracy !

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
i te smrody faceci smierdzacy kacem. waliz z oladka alkoholem i czosnem w oczach pustka fujj niecierpie, harchanie, kaszlenie, ciaganie nosem.. masakra jak ludzie z buszu..i te rozm. telefoniczne rozpie**alaja mni jak nad uchem napiedrdala ktos o pie**olach .. Jakbym czytał w swoich myślach :D Ale są też piękne kobiety i szykowni panowie pachnący dobrą wodą kolońską a nie śmierdzący potem i tanią wódką :O Zawsze mnie zastanawiało jak można na bani do pracy jechać.

Gość borys27
Bo jak raz się uśmiechnąłem to kurwa jadąca obok pokazała mi środkowy paluch

Gość 66666aslio
iekszosci tych zadbanych to w autach siedzi malo jest ludzi umutych a co mowic o reszcie:(

Gość FajnaLasencja
Srać im się chce i nie mają gdzie zrobić!!! Puszczają bąki,że można się udusić. Same brudasy. Jeszcze w pracy z takim gnojem trzeba siedzieć.

Gość łoj matulu
Bo jest rano. Ja też zawsze mam rano zgon i doła, rozkręcam się dopiero ok 11.00.

Gość inna_milosc
Rano to ja wracam zpracy i mam mordę od ucha do ucha. A wy dopiero będziecie zapierdalać!