Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szemrajka

Ciąża?

Polecane posty

Dziewczyny! Współżyłam ze swoim chłopakiem w dni niepłodne ( ok.3, 4 dni przed dniami płodnymi). To był pełen stosunek. Później współżyliśmy w dni płodne, niestety zastosowaliśmy chyba najgorszą metodę - stosunek przerywany. Okres powinnam mieć za około 6 dni. Mam podwyższoną temperaturę (po przebudzeniu jest w normie, ale ok. godzinę później 36.9, 37,1 itp) od paru dni zdarza mi się zgaga (której nie miewałam) i mam zaparcia. Wiem, że to możliwe objawy ciąży, ale nie mam tych bardziej prawdopodobnych, jak obolałe piersi, nudności, zmiany apetytu. Czy uważacie, że mogę być w ciąży?.. Dodam, że chyba nawet cieszyłabym się :) Mam 23 lata i z radością zostałabym mamą, ale męczy mnie to ciągłe zastanawianie się, czy brak popularnych symptomów oznacza brak ciąży, czy robić test, czy jest za wcześnie itd.. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam :)

Gość Emy22
Czesc kochanie.mysle ze raczej nie jestes w ciazy tak wczesnie objawow tych nie ma a na okres poczekaj jezeli nie przyjdzie to zrob test i wtedy wszystko bedzie jasne ale prawie na stowe jestem pewna ze w ciazy nie jestes.pozdrawiam