Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PepitkaMala

Jak namowic faceta na dziecko?

Polecane posty

Gość PepitkaMala

hej dziewczyny. planuje mala wpadke... od jakiegos juz czasu biore tabletki anty lae slyszalam ze jesli zarzywa sie przy tym cos co zawiera dziurawiec to znacznie zmniejsza sie dzialanie tabletek. i w ten wlasnie sposob biorac tabletki i cos co zawiera dziurawiec planuje wpadke. myslicie ze to moze sie udac? ktora zaszla w podobny sposob w ciaze??

Gość PepitkaMala
up

Gość 846758937658934
Na pewno nie ja, ale nie powinnaś tak robić w konia swojego faceta. Powinniście chcieć tego oboje. To tak jakby on chciał dziecko, a Ty nie i on by, np. dziurawił prezerwatywy.

Gość PepitkaMala
Ale on chce ale twierdzi ze jeszcze nie teraz. Ma juz 30 lat niedlugo 31,ja 25 i juz od dluzszego czasu o tym rozmawiamy a on ciagle to odwleka itp. On sie poprostu boi i mam wrazenie ze jesli nie postawie go przed faktem dokonanym to tak bedziemy rozmawiac i odwlekac to dlugo... A ja nie chce zostac 40 letnia mama... :(

Gość PepitkaMala
up

Gość iggggga2
do 40 masz jeszcze 15 lat :) nie panikuj :) mój mąż nie za bardzo się spieszył z deklaracjami, ale ja cierpliwie poczekałam, po ślubie zaszłam w ciąże i czuję się szczęśliwa, bo wiem, że on również tego dziecka pragnął, choć fakt, że był moment, że mu powiedziałam, że za rok odstawiam tabletki i najwyżej dziecko będzie z wpadki (na co on powiedział ok, a pół roku później dał mi pierścionek zaręczynowy). Poczekaj, warto :)

Gość PepitkaMala
Cos mi sie wydaje ze na niego bede musiala dlugo poczekac. Jemu w ogole sie nie spieszy z zadnymi deklaracjami. Od wszystkiego sie wymiguje. Pierscionek pozniej,slub pozniej ,dziecko pozniej... I tak w kolo ... :(

Gość PepitkaMala
?

Gość kolorowa11
a czemu właściwe nie chce dziecka przedstawił Ci jakieś argumenty?

Gość PepitkaMala
obecnie mieszkamy za granica on dobrze zarazbia itp. Ale pow ze nie chce tu zostac i nie chce tu tez dziecka. Chce je miec jak wrocimy do pl i kupimy mieszkanie. A kiedy to nastapi to nikt tego nie wie,moze nawet za 10 lat. A ja uwazam ze wtedy bede juz troszke za stara na dziecko. :/

Gość PepitkaMala
....

Gość kolorowa11
wiesz teraz moze myślec, że zrobiłaś specjalnie ta wpadkę :P jeśli naprawdę tak bardzo chcesz dziecka spróbuj go jakoś przekonać.

Gość PepitkaMala
probowalam... po za tym on uwaza ze ja sie na matke nie nadaje...bo tak mi pow....

Gość PepitkaMala
...

Gość PepitkaMala
?

Gość PepitkaMala
??

Gość ja didi
kochana ja tez mam ten sam problem ja mam 26 lat a on 34 lat i tez mu wciaz marudze o malenstwie a on tez chce ale nie teraz , potem i tak wkolko . ile ja mam na to czekac jak bede stara!!! moja siostra wykorzystala sytuacje powiedziala ze sie ozeni gdy bedzie wciazy i tak sie stalo zaszla w ciaze oboje szczesliwi potem slub cywilny i zadowoleni sa , ze ja glupia tez tak nie zrobilam!!!

Gość gość
pomoge

Gość gość
jesteś idiotka, po takim czymś ten facet powinien cię wyrzucić na zbity pysk i żebyś była sama z tym bachorem

Gość laura3456
Gość po****ny jestes. Pewnie taki sam buc ktory boi sie odpowiedzialnosci i tego by byc PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNĄ.

Gość rusaleczkkaaa
a po co zażywasz tabletki?rozumiem prezerwatywa bo to jest niezależne od ciebie ale o tabletkach sama decydujesz, poprostu przestan łykać, mój maż też nie za bardzo chciał kolejne ale zawalczyłam tzn też trochę podstępem i potem jak była ciąza i dziecko to się cieszył

Gość gość
Nie wiesz jak się robi.Po co masz dolną głowę.Naciągaj na sex i problem z głowy,

Gość gość
podstawic piczkę mocno zaciskając,gumka spadnie ,on dojdzie w środku i masz dziecko.Ile ty masz lat i długo wspólzyjesz ,,,,,,ze o to pytasz na forum.

Gość gość
namowic to go mozesz na pizze:Ona dziecko nie wrabiaj,dziecko to nie zabawka.a gdyby on Ciebie wrobil np.dziurawiac kondoma?to swinstwo i tyle.nie mozna nikogo wrabiac w ojcostwo czy macierzynstwo:O

Gość gość
Moj mąż też nie hce kolejnego dziecka hociaż wcześniej deklarował3 a terz nie hce

Gość gość
Ja też planuje małe oszustwo i nie mam przy tym żadnyh skupułow

Gość gość
poprosić kochanka

Gość beznadziejne watki
głupie z was koorwy, i potem sie dziwic ze dzieci glupie! a jakie maja byc, z takimi matkami!!! do autorki: twoj facet ma racje, zupelnie nie nadajesz sie na matke!!!

Gość gość
Otworzyć c*pke i czekać bez zbezpieczenia.