Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaa1988

Dyskryminowane polki w związkach z obcokrajowcami!

Polecane posty

Wiesz zakladajac ten temat wiedzialas chyba co ludzie powiedza ... nie wszystkim podobaja sie zwiazki z obcokrajowcami a wiec nie powinnas byc zdziwionaa tym wszystkim tak jest byllo i bedzie...

Gość Dorota 85 UK
niestety nic nie poradzimy.

Gość ghhhghbnnnbn
my nie mamy nic przeciwko zwiazkom z obcokrajowacami, ale jestesmy przeciwko zwiazkom z moslimami

Gość bartoloeo
Kasia taka ładna z ciebie dziewczyna, nie mogłaś sobie znaleźć polaka ?

Gość 454545
Związek z obcokrajowcem to najlepsza droga do zakażenia HIV.

Gość romanach
Sama nie wiem. Dużo słyszałam strasznych historii o tym jak Arabowie po jakimś czasie się zmienili, bili żony itd.. Po prostu wciąż gdzieś się czyta o morderstwach honorowych, o tym jak się traktuje kobiety, dziewczyny. Wciąż i wszędzie o tym głośno. Nie mówi się tak o np. Włochach czy Niemcach. Wy wszystkie jesteście młode, więc wasze opowieści są dla mnie średnio wiarygodne. Gdyby jakaś kobieta tutaj była już od 20-30 lat w małżeństwie z Arabem, to jej wersję uznałabym za miarodajną. We mnie Arabowie, Turkowie wzbudzają strach, bo nie znam ich kultury dokładnie. A w stereotypach ZAWSZE JEST TROCHĘ PRAWDY. Nie możecie oczekiwać, że każdy zapała chęcią poznania tej kultury, by nauczyć się tolerancji. Posiłkujemy się stereotypem, posiłkujemy się wiadomościami ze świata, gazet, telewizji, by wyrobić sobie opinię. A opinia wiadomo jaka jest. Wierzę jednak, że nie można całej narodowości wrzucać do jego worka.

Gość Agonia36
Moj maz jest szwedem i nie jestem z tego powodu dyskryminowana ani troche wiec o czym ty mowisz?