Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyalko

Sasiad pije i jezdzi samochodem. Co moge zrobic?

Polecane posty

Gość antyalko

Witajcie uwazam ze w pewnych sytuacjach trzeba reagowac i wlasnie jestem swiadkiem od jakiegos czasu sytuacji ktora nie powinna miec miejsca. Mam nowego sasiada, ktory potrafi pic tzn wypic pare browarow i jechac autem po nastepne. Bardzo czesto sa tez sytuacje jednego dnia upija sie na umor a drugiego idzie do pracy (jest kierowca zawodowym i jezdzi w trasy). Przeraza mnie to. Sama jestem kierowca i nigdy nie dopuszczam do takich akcji. Chcialabym to zgloscic gdzies ale nie wiem jak, gdzie i kiedy. Ktos byl w takiej sytuacji?

Gość antyalko
no tak ale co powiem?ze pije i jezdzi....watpie zeby policja sie pofatygowala. Jesli juz to wtedy jak bedzie pijany, a kontrolowac go "zeby zlapac" nie mam czasu.

Gość biedak z polski
alez ty głupia boszzz gdzie się takie rodzą :O

To nic nie rób ,a jak komuś zrobi krzywdę to będziesz miała wyrzuty .Ja to bym takiego gościa złapała za klapy i mu nawsadzała ile wlezie ,postraszyła,że jeśli jeszcze raz zobaczę ,że jezdzi po pijaku to mu opony poprzebijam

wiekszosc pijany wpada dlatego ze policja dostaje cynk :classic_cool: oni tego nie zostawią bez sprawdzenia :P

Gość antyalko
glupia bo co?bo chce zareagowac nie rozsmieszaj mnie zarowno ja jak i ty lub ktos inny moze trafic na takiego "kierowce", a skutki jakie sa kazdy wie:O

biedak z polski alez ty głupia boszzz gdzie się takie rodzą takie sie rodza za kierownica:)

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
Policja przyjedzie prędzej niż ci się wydaje :) Oni kochają takie klimaty :)

Gość antyalko
zadzwoniłabym w sobotę rano bo w piątek wieczorem pochlejemy razem, ale boję się że i mnie skontrolują:O nie chce stracić prawka przez gnojka

Gość antyalko
no wlasnie cynk...ale co mam isc doniesc ze sasiad pije i jezdzi?czy czekac az wypije i pojedzie gdzies albo nachla gebe i wtedy doniesc ze poszedl do pracy

To co autorko Ty też masz zamiar po pijaku kierować,że się boisz stracić prawko?

Gość biedak z polski
nie dlatego że chcesz zainterweniować tylko że się zastanawiasz co robić kretynko :O "Chcialabym to zgloscic gdzies ale nie wiem jak, gdzie i kiedy" no proszę cię przedszkolaki nawet by wiedziały 🖐️

Gość w konspiracji
chybA dla TW Bolka :classic_cool:

Gość antyalko
czy mnie jako osobę donoszącą tez skontroluja na zawartosc alkoholu?

Gość antyalko
to ze z nim pije to podszyw zalosny:O dobra wiem gdzie zglosic ale nie wiem jak to rozegrac po prostu jesli poszlabym sobie ot tak na policje i powiedziala ze mam pijacego sasiada to moze mnie splawiaja albo pomysla ze mam zatargi i chce udupic sasiada

Gość antyalko
o kontroli na alko tez podszyw co za forum:/powazny temat a gimgowno sobie zartuje:O

Gość antyalko
może ktos kto się zna na procedurach zabierze głos

mozna zadzwonic na 997 i powiedziec ze koles jezdzi pod wpływem takim samochodem :O

nawet się nie zapytają kim jestes :O

Gość taaaaa jasne
:O

Gość antyalko
dzwoniłam już dwa razy i za każdym razem pytali kto zgłasza:O czy mam prawo odmówić kontroli trzeźwości w razie czego?

jechałam autem a z przodu facet jechał wężykiem i zadzwoniłam na policję i za 5 minut już go złapali ...ot cała filozofia

Gość antyalko
ktos sie pode mnie podszywa baranie podszywajacy zycze ci zebys NIE spotkal takiego czlowieka ktory jest moim sasiadem. koncze tamat.

Gość kiljan
nawet jak nie bedzie pijany zloz donos na policje powinni sie zajac sprawa tymbardziej ze jest zawodowym kierowcom

Gość kremowa kremówka
ja na Twoim miejscu zwyczajnie bym najpierw go zapytała, czy dobrze widziałaś co robi. skoro jest zawodowym kierowcą to przez Twój cudowny donos straci prace i nie będzie miał z czego żyć. btw, a skąd wiesz że to on pije browary? pije je w samochodzie? może kupuje dla ojca czy kogoś w domu a jako jedyny ma prawko więc jeździ po nie do sklepu? nie lepiej najpierw obadać sytuacje albo pogadać?