papati 0 Napisano Luty 28, 2012 hej jestem tu nowa. zarejestrowałam się ponieważ nie raz próbowałam sie odchudzać. i szukam motywacji wsparcia dobrych rad i przepisów. mam nadzieje ze ktos zacznie diete razem ze mna lub napisze jak sobie radził . ile można schudnąc na 1000kacl i w jakim czasie:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Luty 28, 2012 każdy chudnie inaczej, zależy od chęci :) ja w niecałe 2 miesiące schudłam 11kg na tej diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papati 0 Napisano Luty 28, 2012 ja chciała bym schudnąc 15kg. ale kazdy kg bedzie dla mnie sukcesem:) w czasie ciazy przytylam 30kg w tej chwili waze 74kg a przed zajsciem w ciaze 54kg. jestem zalamana swoim wygladem . doradcie mi jak mam sie odzywiac i co jesc aby byly efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papati 0 Napisano Luty 28, 2012 dzisiaj rano 7.00 jedna kromka z maslem kawa . o 10.30 pół bułki graham z serkiem topionym kawa i jogurt fantasja, 13.00 jabłko na godz 16.00 mam zaplanowany ryż z pora marchewka i kukurydza. niewem co o tym myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach