Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Casanova B]

Czego pragną kobiety?

Polecane posty

Gość Casanova B]

Doskonale wiem co zrobić, aby uwieść kobietę. Powiem szczerze najlatwiesze są te co uważają się za wielce trudne do zdobycia i gadają o tym wszem i wobec jakie to one nie są. Jak mają wysokie mniemanie o sobie to juz w ogole banał. Najtrudniejsze do zdobycia są - uwaga! Szare ciche myszki :) Dlaczego? A to zapraszam do dyskusji :classic_cool:

Gość Casanova B]
Nieprawda :) Wygląd owszem ulatwia nieco podryw ale z moich doświadczeń i tego co zuważyłem stanowi jedynie niewielki procent sukcesu :)

Gość w konspiracji
no to dyskutuj chętnie się dowiem dlaczego :classic_cool:

Gość Tereska1234
No to dlaczego te szare myszki? Mnie na prawdę ciężko zdobyć ale ja tego nie oglaszam

Gość Wolly
Czego pragniemy, czego chcemy, czego nam potrzeba? Niech no siegne glebiej.....Juz wiem - swietego spokoju i zeby casanova z bozej laski nie zawracal glowy pierdolami :).

Gość erbehjseo
bo ciche szare myszki nie wiedza czy je podrywasz czy sie z nich nabijasz:D a po drugie nie wierza w siebie i nie podemuja inicjatywy

Gość Casanova B]
Ostatni topic jest dość trafny :classic_cool: Szare myszki tak naprawde jest trudno odczytać, nie do końca znają zasady gry :) trzeba do nich podchodzic zupelnie inaczej :classic_cool:

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
Szare myszki nie są do czytania :classic_cool:

Gość bleblbebllllaal
Bo szare myszki są dla szarych szczurków, nie casanovów :p

Gość Casanova B]
Szare myszki dobrze się trenuje, takie jeszcze nie mają ukształtowanych granic :classic_cool: wiem z doświadczenia :classic_cool:

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
Casanovów - jak to brzmi :D Szara mycha dla każdego :classic_cool:

Gość z punktu widzenia szarej
pewnie dlatego, że się boją, że facet je wykorzysta i zostawi :P

Gość kobi8eta.
miłości, seksu i pieniędzy!!!

Gość homar kutanga
a to zabawne. Ja według wielu jestem szarą myszką i między innymi dlatego uważam sie za trudną do zdobycia ;) Nie rozgłaszam tego bo w ogóle mało mówię ale to wiem i tyle. Nie jestem ani szczególnie zakompleksiona ani za bardzo pewna siebie.

Gość homar kutanga
zasady gry? jeśli masz na mysli PUA to wiem o tym dużo :classic_cool: no ale myszka myszce nierówna. Poza tym pozory mogą mylić.

kolego czy szara czy biała skutek będzie ten sam jeśli: - słyszy od ciebie to co chce usłyszeć - zobaczy w tobie podziw dla siebie i zainteresowanie - będziesz dla niej zabawny ale nie głupi - wykażesz się inicjatywą nie tylko w ściąganiu jej majtek - wykażesz chęć do rozmawiania o jej sprawach ze zrozumieniem słuchając (albo udając że rozumiesz) co ci odpowiada - zadając otwarte pytania i dzieląc się sobą to tak po krótce :) sukces gwarantowany dla szarych, czarnych i białych myszek aha na zaistnienie w dobrym świetle masz ok 20-30 sekund więc pamiętaj o czystych paznokciach