Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoWszystkichSzmat

Wspaniały cytat! i dedykuję go wszystkim kobietom

Polecane posty

Gość DoWszystkichSzmat

po to aby się zastanowiły... Mówisz, że kochasz deszcz, a rozkładasz parasolkę, gdy zaczyna padać. Mówisz, że kochasz słońce, a chowasz się w cieniu, gdy zaczyna świecić. Mówisz, że kochasz wiatr, a zamykasz okno, gdy zaczyna wiać. Właśnie dlatego boję się, kiedy mówisz, że mnie kochasz

Gość a skądżeś wziął ten żałosny
emo cytat?

Gość mała kulka
Coś w tym jest. Ale mężczyźni są tacy sami :)

Gość DoWszystkichSzmat
facet jak mówi, że kocha to kocha... a kobiety? z ich ust to słowo nie ma zupełnie znaczenia dzisiaj mówią kocham, jutro odchodzą bez słowa

Gość faceci to świnie i tyle
kobieta jak mówi, że kocha to kocha... a facet ? z ich ust to słowo nie ma zupełnie znaczenia dzisiaj mówią kocham, jutro odchodzą bez słowa

Gość białawilczyca
cytat jest z szekspira :P

Gość moja mamusia mi
zawsze powtarzala "pamietaj! jesli mezczyzna mowi ze cie kocha - to on w tej chwili kiedy to mowi naprawde w to wierzy ale kiedy za pare godzin mowi to innej kobiecie, wierzy w to rownie mocno"

Jeżeli zaślubisz tylko ciało, szybko je poznasz i zapragniesz innego. Jeżeli zaślubisz tylko serce, szybko je zgłębisz i pociągnie cię inne. Jeżeli zaślubisz „człowieka, co więcej, „syna Boga, wtedy, jeżeli zechcesz, twoja miłość będzie wieczna. Bo poza wami istnieje nieskończoność, która pozwala mężczyźnie i kobiecie uczynić ich miłość wieczną. Nikt nie puka do pustego i zrujnowanego domu. Nikt nie może pić z wyschłego źródła. Oboje będziecie zdolni do miłości, jeżeli staniecie się jedno dla drugiego niewyczerpanym źródłem. Świadomie czy nie, dążeniem miłości jest zjednoczenie się z Bogiem. Dlatego małżeństwo totalne może się wypełnić tylko w Sakramencie, w tej nieskończonej tajemnicy miłości Trójcy, przeżywającej się w dwóch istotach ludzkich złączonych w JEDNO. Jeżeli żyjecie Sakramentem Małżeństwa, jedno stanie się dla drugiego kimś nieskończenie cennym i niewyczerpanym, bo jedno drugiemu da BOGA-MIŁOŚĆ.

Gość trygonometria.
no niestety, bardzo realny cytat.. wiekszosc kobiet, które mowią 'kocham' tak naprawde nie czują tego.. a nawet jak im się tak wydaje to za chwile flirtują z innymi, zdradzają itp.. a potem pada słynny tekst z ich strony "przepraszam, ale to nie to..." ehh

Gość no fajnie tylko że
"no niestety, bardzo realny cytat.. wiekszosc kobiet, które mowią 'kocham' tak naprawde nie czują tego.. a nawet jak im się tak wydaje to za chwile flirtują z innymi, zdradzają itp.. a potem pada słynny tekst z ich strony "przepraszam, ale to nie to..." ehh " tu wcale nie o to chodzi w tym cytacie.

Gość gdy naprawdę kochasz
zrób coś by zmienić życie tej osoby na lepsze i swoje, dla niej. A jeśli kobieta przez Ciebie płacze, to pierwszy znak, że wszystkie gorące wyznania miłości są zwykłym kłamstwem.

Gość Nie moge się zaczernić,
Faceci są gorsi :(

Gość o rany Julek znow mnie
desperat sie odezwał :P

Gość ale zal ja jebe
/// A jeśli kobieta przez Ciebie płacze, to pierwszy znak, że wszystkie gorące wyznania miłości są zwykłym kłamstwem. /// a niby z jakiej paki kobieta ma płakać przez faceta skoro jest przy niej, chce sie z nia spotykac i ogolnie jest dla niego najwazniejsza???

Gość kobiety raczej nie unikają
słonca, wręcz przeciwnie, lubią sie opalac

kobiety kłamią jak najęte! największe kłamstwo z ust kobiety: kocham cie misiu! :-/

Gość kobiety raczej nie unikają
ten cytat moze byc co najwyzej Szekspira z nie z szekspira Szekspir to autor a nie tytuł. a swoją drogą z jakiego dzieła Szekspira on niby pochodzi?

Gość mała kulka
Te, które nie unikają słońca, popełniają błąd, bo ich skóra zacznie się szybciej starzeć, a wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów ;)

Gość Syjjuyk
prawda jest taka, że kobiety nie są w stanie się zakochać w facecie i jest to udowodnione naukowo... no chyba, że w facecie-swoim synu, o tak.. wtedy miłość maczczyna faktycznie jest duża.. ale ja sram na takie coś ja bym chciał aby jaka kolwiek kobieta byłą w stanie odwzajemnić prawdziwą miłość do mezczyzny z którym jest bo zazwyczaj wygląda to tak, że kobieta jest z facetem bo: 1) kocha jego pieniądze.. dzieki temu ma dobry luksus zycia 2) z braku laku... bo wstyd zostac starą panną 3) ma w tym interes..

Gość oho, gołodupce się zbierają
:classic_cool:

Gość IMO12356
To ja jestem autorem. :classic_cool:

Gość ale głupoty
męska głupota czasem nie zna granic.

Gość nie zgadzam sie, menszczyzni
z kafe nie sa głupcami :P

Gość taki jeden facet27
..aj tam pierdolicie ludziki ..po za tym pamiętajcie ,że nie liczą się słowa ,a czyny ...obie osoby muszą chcieć coś tworzyć ,a nie jedna.

Kobieto... Mówisz, że lubisz mój brzuch, lecz nie chcesz poszerzać moich spodni w pasie. Mówisz, że uwielbiasz moje poczucie humoru, a wstydzisz się za moje dowcipy. Mówisz, że nieważne jest ile mam pieniędzy, a chciałabyś pojechać na egzotyczne wakacje, niekoniecznie ze mną. Mówisz, że jestem jedyny... Jestem. Jedyny po poprzednim, i jedyny przed następnym. :P

Gość precz z nienawidze polityki
szukanie jak cos trzasnie z piora to klenkajta i płaczta 😭

Gość A jeśli kobieta przez Ciebie p
płacze, bo: -zdradza -obraża -koledzy są ważniejsi -alkohol i imprezy są ważniejsze -zdanie mamusi przeważa wszystko -nie interesuje się własnymi dziećmi -po ślubie się zmienia mam wymieniać dalej? czy wystarczy katalogu facetów kretynów?