Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

W Moim Ogrodzie

Oceńcie mój wiersz, pisany prosto z serca...

Polecane posty

Gość zyczliwie powiem,ze jesli
piszesz od serca, to pisz normalnie, prozą, bo kładziesz wszystkie mysli czestochowskimi rymami niestety.

Gość nashatasha00
Twój wiersz nie ma na pewno żadnej wartości literackiej, ale... co z tego? Jeśli piszesz po to, żeby się zrelaksować, jest to Twoje hobby, to czemu nie? Czy trzeba się zajmowac tylko tym, co nam wychodzi idealnie? Ja np. bardzo lubię śpiewać mimo iż wiem, że nie robię tego fantastycznie :) Dlatego na pewno nie poszłabym na żaden casting, bo nie mam wielkiego talentu, ale lubię pośpiewać tak dla siebie, czasem coś nagrać na własny użytek- bo mi to sprawia przyjemność, a krzywdy nikomu nie robi :) Bo oczywiście nie śpiewam tak, żeby słyszeli sąsiedzi :D

Gość i chi hi hi
Ja w roznych pisze ale na wszelki wielki zapodalam najardziej undergrundowy zeby nie bylo wielkiej straty jak mi ktos tentekst zakosi hi hi.

No ja jakbym zaczęła śpiewać, to pewnie połowa ulicy by się wyniosła. :P Z drugiej strony, to może być niezły patent na nieznośnych sąsiadów:P:D

Gość nashatasha00
Wiesz, jak byłam nastolatką to też lubiłam sobie napisać jakieś opowiadanie czy wiersz- dziś się z nich śmieję, ale z drugiej strony, myślę, że pisanie nawet takich "głupiutkich" wierszy rozwija bardziej niż np. przeglądanie "Pani domu" czy oglądanie kolejnych odcinków telenowel :)